Connect with us

Sztori

Halálos tűzeset történt, 48 tűzoltó a helyszínen

Teljes terjedelmében égett egy könnyűszerkezetes épület, és tűz ütött ki a mellette álló családi házban kedd hajnalban Budapest XV. kerületében, a Kolozsvár utcában.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint nagy erőkkel vonultak a helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik hat vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzoltók a házból egy embert vittek ki és átadták a mentőknek.

A katasztrófavédelem mobil laborja a környéken méréseket végzett, de veszélyes anyag koncentrációját nem mutatták ki a levegőben. Jelenleg az utómunkálatokat végzik, erre az időre az érintett útszakaszt lezárták, csak a villamos- és a buszforgalom indulhatott el.

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság a lapunknak küldött későbbi közleményében azt írta, hogy a melléképület fegyverboltként működött korábban, ezért a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. 48 tűzoltó összesen 14 járművel végezte az oltást.

A házból öten kimenekültek, a sűrű füstben a tűzoltók az ablakot betörve hatoltak az épületbe, hogy kimentsenek egy még bent rekedt embert, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. Úgy tudjuk, hogy egy idős férfi az áldozat.

A száz négyzetméteren pusztító lángokat másfél óra alatt fékezték meg a tűzoltók. A korábban fegyverboltként működő melléképületben már nem voltak fegyverek, lakásnak volt berendezve. A családi ház és a melléképület is lakhatatlanná vált, az ott élőket rokonok fogadták be.

Budapest, 2023. január 3. Kiégett családi ház mellett álló, szintén kiégett könnyűszerkezetes épület Budapest XV. kerületében a Kolozsvár utcában 2023. január 3-án. A tűzoltók a házból egy embert vittek ki és átadták a mentőknek. MTI/Lakatos Péter, lang=”hu-HU” Budapest, 2023. január 3. Kiégett családi ház mellett álló, szintén kiégett könnyűszerkezetes épület Budapest XV. kerületében a Kolozsvár utcában 2023. január 3-án. A tűzoltók a házból egy embert vitte
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top