Connect with us

Celebek

Erre ki számított? Itt a váratlan bejelentés a Korda-Balázs házaspártól

Minden megváltozik.

Óriási siker volt Korda György és Balázs Klári fellépése a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1. terminálján, ahol az ország legismertebb énekes házaspárja nagy bejelentéssel is szolgált, januártól minden megváltozik körülöttük. Más volt ez a koncert, mint az eddigiek – derül ki a Bors tudósításából.

A megszokottól eltérően rajtuk kívül négy táncos, és két vokálos hölgy is helyet kepott a színpadon, és még egy nagy kivetítő is volt mögöttük, amin archív felvételek látszottak.

De jövőre ennél még látványosabb lesz a show: „Jövőre plusz kilenc fő áll majd mögöttünk, egy komplett élő zenekar, vokálosok és táncosok is. Ha Isten megsegít minket, akkor csak nagy volumenű koncertjeink lesznek. Kell nekünk is az bizonyos pluszérzés a színpadon. Nem mondom, hogy rossz csak kettesben lennünk, de kell a motiváció. Szintet lépünk, talán ez a jó kifejezés. Nem is tehetünk mást. Változnak az idők, és vele változunk mi is” – árulta el Korda György, ahogy azt is, hogy ezentúl lesz menedzsmentjük és menedzserünk is, ami eddig nem volt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top