Connect with us

Celebek

Édesapja gondozza a Tv2 sztárját

Bari Laci csak mankóval tud járni, de így is szerencsés.

Bari Laci a baleset óta segítségre szorul. A Sztárban sztár leszek! versenyzője hetek óta gipszelt lábbal lép színpadra és a Bors megtudta, ez már a műsor végéig így is marad. Az egyik táncpróbán egy rossz mozdulat után ment ki a térde, amiben durván megnyúltak a szalagok. 

Akkor a stúdióból vitték el a mentők, de kiderült, nem tört el csontja, viszont járógipszet kapott, amit kötelező viselnie. Az utóbbi két élő adás alatt a csatorna biztonsági emberei segítettek Lacinak feljutni a színpadra és lejönni onnan. Mondhatni kiszolgáltatott helyzetbe került az énekes, ám múlt vasárnap már mankóval közlekedett. Laci a Borsnak elárulta, egyre ügyesebb, de szerencsére a családjára is számíthat.

– Szintet léptem, már tudok lépcsőzni mankóval. Most már biztos, hogy ha versenyben maradok, a végéig gipszben leszek. Muszáj, nem tehetek mást… A színpadon már nem, de a felkészülések alatt azért még frusztrál ez a helyzet, mert mindenhez segítség kell. Mivel nem tudom előadni a koreográfiát, tripla annyi energiát fordítok a hangutánzásra – árulta el Bari Laci, aki a Sztárban sztár leszek! miatt költözött fel Budapestre, életében először volt távol és külön a családjától. Egészen mostanáig…

Forrás Borsonline.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top