Connect with us

Sztori

Benzinválság: be kellett vetni a rendészeket

Miután a „benzinhelyzet” miatt egyre gyakrabban alakulnak ki balesetveszélyes szituációk a benzinkutak környékén, Őrsi Gergely II. kerületi polgármester arra kérte a városrendészetet, hogy segítsék a forgalmat azokon az útszakaszokon, ahol a tankolásra várók sora miatt komoly torlódás alakult ki – írja a Facebookon.

Például a Hűvösvölgyi út-Nagykovácsi utca elágazásnál városrendészek és a rendőrség forgalomirányítása csökkentette a kialakult torlódás mértékét azzal, hogy segítették azok haladását, akik nem üzemanyagra várnak, így csökkent a balesetveszély is.

Hangsúlyozza ugyanakkor, hogy nem tudják, mikor hova érkezik üzemanyag, de a jelen helyzetben kialakuló torlódásokra figyelnek és segítenek.

N

em enyhül az üzemanyagkáosz a Magyarországon, sok helyen egészen kaotikus állapotok alakultak ki, sokan pedig egyszerűen nem találnak olyan benzinkutat, amely ki tudná őket szolgálni.

A Mol folyamatosan dolgozik a Dunai Finomító helyreállításán, hogy a jelenlegi 50-55 százalékos kapacitásról mielőbb visszaálljanak a maximális termelésre.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top