Connect with us

Celebek

Bámulatos a hasonlóság.😲Megszólalásig hasonlít volt feleségének apjára Curtis – kép

Zavarbaejtő fotót osztott meg közösségi oldalán Curtis volt felesége, Meszimerisz Krisztina, aki először saját családjukról, majd néhai édesapjáról és édesanyjáról is mutatott egy fotót.

A képekhez megható sorokat írt, mely a szülői szerepekről szól. Mégsem ezzel érte el a legnagyobb hatást a bejegyzésében, mellyel mindenkit sikerült alaposan összevarania.

Válásuk ellenére remek kapcsolatban maradt Curtis és volt felesége, hiszen közös kisfiuk örökre összeköti az életüket. Számukra a kis Doni boldogsága a legfontosabb, ezért sok közös programot szerveznek, ha tehetik. Legutóbb egy ilyen közös programon készült fotót mutatott meg Meszimerisz Krisztina, aki az apák és anyák szerepéről osztott meg egy megható szöveget teljesen összezavarta a követőiket.

Eddig is sokan biztatták az egykori házaspárt a békülésre, most még inkább megerősítették őket abban, hogy biztosan összetartoznak és együtt kell lenniük, hiszen ilyen véletlenek sokak szerint nincsenek. Ugyanis Meszimerisz megosztott még egy családi fotót, melyen néhai édesapja és édesanyja láthatóak. Sokan összezavarodtak a kép láttán és azt gondolták, hogy Curtis apja lehet a képen és ő osztotta meg a bejegyzést is, ugyanis döbbenetes a hasonlóság a rapper és volt feleségének édesapja között.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top