Connect with us

Sztori

Aki már bevásárolt karácsonyra, megszívta: 4 napos őrült akciót jelentett be az Aldi

Aki már bevásárolt karácsonyra, megszívta: 4 napos őrült akciót jelentett be az Aldi

Az ALDI Magyarország új kezdeményezésével szeretné biztosítani, hogy a magyar családok ünnepi asztalára friss halból készült ételek kerüljenek.

Az áruházlánc most még a szokásosnál is többet ad: december 21-e és 24-e között jelentős, akár 30%-os kedvezménnyel kínálja a legtöbb friss halat.

Az ALDI karácsonyi kezdeményezése remek lehetőséget teremt vevőinek arra, hogy még kedvezményesebb áron jussanak hozzá kedvelt hal alapanyagaikhoz, illetve új halfélékkel és haltermékekkel ismerkedjenek meg, és – a hagyománynak megfelelően, péntekre – időben elő is tudják készíteni a halas fogásokat maguk és családjuk számára.

A karácsonyi halakcióban a fogyasztók terméktől függően 25-30%-kal alacsonyabb áron juthatnak hozzá például friss norvég lazacfiléhez, az aranydurbincshoz, a tengeri sügérhez, az afrikai harcsafiléhez, az egész pisztránghoz, különböző natúr és fűszerezett lazacfiléhez, továbbá halászléhez, míg a sushi boksz és a szardella is 25-28%-kal kedvezőbb áron érhető el. Az akció minden a 172 magyarországi ALDI üzletben egységesen, ugyanolyan mértékében érvényes.

A vállalat állandó és szezonális halválasztékában minden vevő megtalálhatja a számára ideális, az adott időszakhoz, ünnephez, illetve ételhez igazodó alapanyagokat, a megfelelő kiszerelésű és feldolgozású halakat, fagyasztott vagy friss haltermékeket.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top