Connect with us

Sztori

A karma átka: három csillagjegynek erős karmikus üzenete jött, ami felforgatja az életüket

Te köztük vagy?

Előfordulhat, hogy az ember néha megbotlik az életében és letér a helyes útról. Hibázni azonban emberi dolog, és mindig lehetőség van önmagunk meghaladására.

Néha a saját karmánk az, ami így próbál minket tanítani. Előfordulhat, hogy azért érnek minket sorozatos kihívások minket ebbe az életünkben, mert még mindig nem sikerült megtanulni az élet egyik fontos leckéjét.

Ebben néha segítségünkre lehetnek a karmikus üzenetek is, amiket az égiek néha jelekben kommunikálnak felénk.

Karmikus üzenet 3 csillagjegynek

Most összeszedtük, hogy melyik három csillagjegynek jött karmikus üzenete. Érdemes megfogadni az égiek tanácsát, és ehhez mérten alakítani az életünket. Ártó szándék nincs bennük, csak segíteni próbálnak:

Kos

Éles eszű, magas energiaszinten mozgó csillagjegy vagy. Emiatt hajlamos vagy elvárni, hogy mások is vegyék fel a tempódat, ezzel pedig sokakból ellenszenvet váltasz ki. Nehezen tudnak tolerálni téged, és te is sokkal kritikusabb vagy ezért másokkal.

Legyél kicsit megértőbb és elfogadóbb másokkal és magaddal szemben is.

Bika

Hajlamos vagy az igazságosság nevében mindent és mindenkit figyelmen kívül hagyni. Nehezen hallod meg a többieket, nem is fogadsz meg tanácsokat.

Ítélkezés helyett most próbálj meg nyitott szemmel járni. Hallgasd meg mások véleményét, hiszen ahány ember, annyi lehetséges megoldás. Sokan teljesen máshogyan fognak meg egy problémát, de ez nem jelenti azt, hogy ez rossz.

Ikrek

Hajlamos vagy úszini az árral, és közben csak a szívedre hallgatsz. Ez persze nem lenne rossz, ha közben nem hanyagolnád el a barátaidat, és nem hagynád figyelmen kívül az ő érzéseiket.

Most egy picit próbálj meg jobban odafigyelni mások érzéseire. Többet profitálhatsz belőle, mint hinnéd.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top