Connect with us

Celebek

Majka megrendítő vallomása szülei elvesztéséről: „Meccset néztünk, felült… és meghalt”

Őszintén kitárulkozott a megrázó pillanatokról.

Az édesapját a húszas évei elején, az édesanyját pedig 2018-ban veszítette el Majka, amiről most a 24.hu Nincs rá szó című podcastjében tárulkozott ki.

 Faterral rengeteg dolgot nem tudtam megbeszélni, ami anyával megvolt. Sok élmény kimaradt. Örültem volna, ha látja, mit érek el. Anya jött a koncertre, látta mennyi ember van ott, megélte a sikereimet, látta az unokáját. Az fáj ebben az egészben, hogy nem tudsz hova hazamenni, amikor meghalt mindkét szülő. Amikor anya meghalt, én végleg eljöttem Ózdról – sóhajtott a rapper.

– Meccset néztünk, felült… és meghalt. 45 éves volt. Fejletlen volt a szíve, ami a boncoláskor derült ki, mellette cigizett és megivott napi tíz kávét. Infarktust kapott, és ennyi volt. Talán szép lett volna, ha 75 évesen hal meg.

– Az utolsó években éjjel-nappal dolgozott, és csalódott, mert a második házassága sem úgy sikerült, ahogyan ő gondolta. Láttam, hogy mit nem szabad csinálni, tudatosan lettem másmilyen, mint az apám. Megfogadjam, ha sz*rul érzem magam, akkor elmondom és eljövök onnan, függetlenül attól, mennyit keresek – árulta el az apja halála után 20 évvel az ATV Húzós című műsorában.

Édesanyját petefészekrákkal diagnosztizálták, amiből sikerült felépüljön, de 10 évre rá kiújult a betegség.

Blikk

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top