Connect with us

Sztori

Elesett az M1-es autópálya, több helyen is lezárták az utakat

Az M1-es autópályán jelentős mértékű a forgalom, ezért torlódásra lehet számítani , illetve több helyen is lezárták az utakat.

Rendkívül erős, a nyugatról keletre hazautazó külföldi, vendégmunkások forgalma. Ezért jelentős mértékű járműmozgásra, szakaszos torlódásokra számítsanak, az M1-es autópálya, Hegyeshalom határátkelőtől, Budapestig és onnan tovább az M0-s autóút- M5-ös autópálya- M43-as autópálya Csanádpalota határátkelő útvonalon!

Az Ukrajna, Románia és Szerbia felé kijelölt tranzitútvonalak határátkelőhelyein jelentősen megnövekedett forgalommal kell számolni. A várakozási időket a rendőrség honlapján a határinfó adatok menüpontban találhatják meg.

Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé Mogyoród térségében, a 24-es km-nél lévő Jakabpusztai pihenőben a töltőállomást vasárnap délutánig lezárták, de az autósparkolót továbbra is használhatják.

Nógrád megyében fakidőlések miatt lezárták a Rónabánya és Cered közötti utat a 6-os és a 14-es km között. Kerülni csak jelentős kerülővel, a Pétervárására-23-as főút-Mátraterenye útvonalon lehetséges.

A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a Székesfehérvár felé vezető oldalon, a Balatonalmádi csomópontban, az eddig lezárt szakaszon már használható a lehajtó ág, de a felhajtó ágat még zárva tartják – osztotta meg az Útinform.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top