Connect with us

Sztori

1 perce érkezett:Orbán Viktor váratlanul megszólalt a visszavonulásáról

„A Jóisten majd eldönti ezt” – Orbán Viktor a mai nemzetközi sajtótájékoztatóján elárulta, elgondolkodott-e a visszavonuláson.

A Telex újságírója megkérdezte Orbán Viktor miniszterelnöktől a mai nemzetközi sajtótájékoztatóján, hogy meddig szeretne még Magyarország vezetője maradni.

Jövőre lesz 60 éves, összességében 17 éve vezeti az országot, gondolkodott a visszavonuláson?– hangzott el a meglepő kérdés, amire a következő válasz érkezett Orbán Viktortól:

Más matematikát használok, 16 évig voltam ellenzékben. Ennek a szakmának a szépsége, ha kiérdemli az emberek bizalmát és tehet az emberekért. 16 év ellenzékben, 17 év kormányon, tehát ennek a szaldója még csak 1, nem 16.

De ebben a szakmában nem tudni, meddig bírja az ember, egyik nap még ide nekem az oroszlánt is, a másik nap meg már úgy néz ki, mintha száz évet öregedett volna. A Jóisten majd eldönti ezt, nem kell nekünk itt túl okosnak lenni” – mondta Orbán, aki arra nem válaszolt, hogy van-e a Fideszben olyan, aki alkalmas lehetne miniszterelnöknek helyette.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top