Connect with us

Sztori

𝐙á𝐫𝐭 𝐨𝐬𝐳𝐭á𝐥𝐲𝐫𝐚 𝐤𝐞𝐫ü𝐥𝐭 𝐚 𝐦𝐚𝐠𝐲𝐚𝐫 é𝐧𝐞𝐤𝐞𝐬𝐧ő

Czerovszky Henriett magyar énekesnő legutóbb a TV2 képernyőjén tűnt fel 2013-ban, a Voice című tehetségkutatóban. Az énekesnő hangja korábbról is ismerős lehet, hiszen sok magyar zenekar vokalistájaként dolgozott.

Fényes karrier állt előtte, azonban sok nehézség miatt nem bírta a nyomást, függőségekkel, pszichés zavarral küszködött. Czerovszky elárulta, hogyan érzi magát most, és mit tesz a gyógyulása érdekében.

Nemrég szomorúan vallotta be az énekesnő, hogy újra zárt osztályra került, ahol már visszatérő vendégként tekintenek rá, hiszen az elmúlt tíz évben sokat járt a pszichiátrián, ahol legutóbb három hónapot töltött.

Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen.Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam. Magánéleti okok miatt kerültem oda, nem tudtam magam fenntartani…” – vallotta be az énekesnő, aki anyagi nehézségekkel is küszködik.

Czerovszky Henriett elárulta, hogy bipoláris elmezavar egy fajtájával diagnosztizáltak, ezért volt korábban incidense a rendőrséggel is, amikor rátámadt azokra, akik be akarták vinni a pszichiátriára.

Akkor már nem voltam képben… A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az.Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődőm” – mondta a depresszióval küszködő énekesnő, aki úgy gondolja, hogy gyerekkorát nem képes feldolgozni, amikor alkoholista mostohaapja bántalmazta őt gyerekként.

„Kukoricán is térdepeltetett, de főleg lelkileg bántalmazott. Szélsőséges alkoholista volt, egy bántalmazó ember. Anyámat is folyamatosan bántotta” – emlékezett vissza az énekesnő, akinek szeretett nagymamája volt a támasza és érte hagyott fel évekre az énekesi karrierjével is, hogy ápolni tudja a beteg asszonyt. Czerovszky bevallotta, hogy ebben az időszakban menekült az alkoholba, ami később sok problémához vezetett.

A nagymamám mellett alakult ki a komolyabb ivás, annyira ingerszegény volt a környezet.Amikor azt érzem, hogy tehetetlen vagyok a körülöttem lévő negatív energiákkal szemben, mindig az alkoholhoz nyúlok. Az ital pedig triggereli a rossz állapotomat” – idézi a Blikk az énekesnőt, aki úgy gondolja, hogy a pszichés problémáihoz is az alkohol vezetett. Czerovszky Henriett elárulta, hogy a The Voice-beli kudarca volt az utolsó csepp a pohárban, kiesése után kapott idegösszeomlást és került először a zárt osztályra, mert nem tudta feldolgozni a veszteséget.

Az énekesnő most új célokat tűzött ki maga elé, vidékre költözik és szeretne egy új, saját albumot készíteni és bízik benne, hogy talál támogatót a tervei megvalósításához is.

Tavaly Nyári Aliz énekesnővel is együttműködött A DalbanFORRÁS: INSTAGRAM
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top