Connect with us

Sztori

Vége: egyszerre távozik az RTL három közönségkedvenc műsora, már tudjuk, mi lesz helyettük képernyőn

Három fő műsor is távozik az RTL-ről, de már tudjuk, mi lesz helyette.

Az RTL-nek jelenleg több kiemelt, közönségkedvenc műsora is fut egy időben, de hamarosan mindegyik véget ér. Konkrétan 3 egymást követő napon fognak távozni a sikerműsorok, így aztán teljesen át fog alakulni az RTL műsorkínálata a következő időszakban.

A The Floor a legutóbbi nézettségi adatok szerint továbbra is kiválóan fut – hozzátartozik az igazsághoz, hogy a 20. héten 15 százalékkal csökkent a heti közönségaránya, de még így is sokkal többen nézik, mint a Zsákbamacskát, amit nemrég késő estére száműzött a TV2. Hamarosan azonban Szujó Zoltán vetélkedője is távozik a képernyőről, de látva, hogy milyen sikere van, biztos, hogy lesz még belőle évad, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor; talán csak 2025-ben térhet vissza a The Floor.

ELŐSZÖR EZ A KÖZÖNSÉGKEDVENC MŰSOR FOG VÉGET ÉRNI: AZ UTOLSÓ, 25. ADÁST JÚNIUS 7-ÉN, PÉNTEKEN 20 ÓRÁTÓL LÁTHATJÁK A NÉZŐK.

Utána napon, szombaton a Gólkirályság fog búcsúzni, ugyanis a második évad záróepizódja kerül képernyőre. Maga a sorozat eléggé közepes nézettséggel fut most – mondjuk így is le tudta győzni a vele egy időben futó TV2-es filmeket -, de nincs kizárva, hogy lesz még új évada, ugyanis ha tartani tudja azt a szintet, amit az elmúlt pár hétben hozott, akkor az RTL berendelheti a 3. évadot. Kérdés, hogy mennyire akarják még látni a folytatás a nézők.

A GÓLKIRÁLYSÁG 2. ÉVADÁNAK UTOLSÓ RÉSZE JÚNIUS 8-ÁN, SZOMBATON 20 ÓRAKOR FOG KEZDŐDNI.

Az utolsó részben pedig elérkezik a nagy pillanat; méghozzá egy olyan helyen, amelyről álmodni sem mertek. Tóni többet mutat meg magából, mint szerette volna, ráadásul ezt bárki láthatja. Laci azon aggódik, hogy minden a helyén legyen. A csemberi csapat történelmi pillanathoz érkezik: eldől, hogy a csapat, illetve Tóni hogyan boldogul a riválisával. Tóni a végén meghúzza a váratlant, és fény derül arra, hogy ezzel vajon bukást, vagy győzelmet hoz.

Végül, de nem utolsó sorban távozik a Cápák között rekordhosszú 7. évada is. Az az érdekes, hogy amióta visszatért az üzleti showműsor, döntögeti a negatív rekordjait. A 20. héten is csak közepesen futott, ami érthetetlen, mert előtte mindig tarolt a vasárnapokon.

Viszont ettől függetlenül nincs veszélyben a műsor jövője, mert az RTL már közölte, hogy érkezik a 8. évad is, ami az előző példákból kiindulva 2025 év elején érkezhet.

A CÁPÁK KÖZÖTT UTOLSÓ RÉSZE JÚNIUS 9-ÉN, VASÁRNAP LESZ LÁTHATÓ, DE VALAMIVEL KORÁBBAN, MINT AHOGY MEGSZOKHATTUK, MERT 19:15-KOR FOG MÁR KEZDŐDNI.

Fontos kérdés, hogy mi lesz az említett műsorok helyett képernyőn. Június 10-étől úgy néz ki az RTL esti sávja, hogy a Fókusz után 20 órakor jön a Drága örökösök – A visszatérés új epizódjai, aztán 21:15-től A mi kis falunk 7. évadjának ismétlését láthatják a nézők. Hétvégén pedig már csak filmeket fog adni a csatorna, június 15-én, szombaton az Agymanók és a Kettős játék, június 16-án, vasárnap pedig a Moonfall és a Con Air – A fegyencjárat lesz terítéken.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top