Connect with us

Sztori

Puszi – Mészáros Lőrinc óriási változása: már nem csak sovány, de stílusos is lett Várkonyi Andi mellett a milliárdos – Szijjártó Péter még meg is ölelte

A legújabb képeket Mészárosról Szijjártó Péter külügyminiszter tette ki a közösségi oldalára a napokban, akinek elkerülte volna a figyelmét, most megmutatjuk. A milliárdoson nyilvánvalóan nem konfekcióöltöny feszül, a díszzsebkendő is tökéletesen áll a zakózsebben, és úgy tűnik, a szép és drága öltönyt viselni is tudja a gazdája. A finom elegancia és a sportos testalkat mintha már egy másik Mészáros Lőrincet takarna:

Aznap a találkozó apropója egyébként az volt, hogy Mészáros Lőrincnek új vállalkozása lett, közös bizniszbe fogott a V-Híd és egy cseh cég a vasúti biztosítóberendezések gyártása terén, ami stratégiai fontosságú dolog az ország ipara számára. Mészáros Lőrinc és a vasúthoz kapcsolódó vállalkozása fontos a kormány számára is, Szijjártó Péter külön egy nagy öeléssel köszöntötte a múlt heti bejelentésnél, erről aznap ki is került egy videó, a figyelmes szemek a 14. másodperctől kaphatják el a pillanatot:

ADVERTISING

A régi Lőrinc lazább volt. Igaz, nem is nézett ki olyan jól, mint most:

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top