Connect with us

Celebek

Oláh Gergőt börtönbe csukták,mellé még brutális pénzbírságot is kapott

Megtudtuk, ki volt az a közismert celeb, akit a héten elkaptak és három napra becsuktak a nógrádi rendőrök, mert jogsi nélkül vezetett

Tegnap ment körbe a hír a neten, miszerint a rendőrök őrizetbe vettek egy ismert hazai celebet egy közlekedési igazoltatás után.

A Nógrád megyei hírportál, a nool.hu írta meg, hogy a minap jogsi nélküli vezetésen kaptak egy ismert nógrádi celebet a rendőrök. Az illetőt bevitték, három napot a fogdán töltött, szerdán bíróság elé is állították és elég komoly büntetést kapott.

Engedély nélküli vezetés miatt három nap elzárást – amit előtte letöltött, háromnapos őrizettel letudottnak tekintett a bíróság, -, illetve 300 ezer forintos pénzbírságot kapott még. Ezenfelül 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. Mindezt azért, mert a férfinak összegyűltek a büntetőpontjai – tehát nem először vezetett úgy, ahogy nem kellene -, ezért már korábban elvették a vezetői engedélyét. A napokban a rendőrök megállították közúti ellenőrzéskor, és persze nem volt nála a jogsija, hisz az „náluk” volt. Három napra őrizetbe vették „visszatartás jelleggel.” Az ítélet után, a következő három hónapban, ha volán mögé ül, akkor akár egy évet is kaphat a rács mögött.

A Blikk megtudta, hogy egy ismert salgótarjáni férfiról van szó, mégpedig a népszerű énekes Oláh Gergőről van szó. Kerestük őt telefonon ma több alkalommal is, de nem kívánt nyilatkozni. Legalábbis erre utal, hogy egyik kollégánknak órákkal ezelőtt azt mondta, hogy hívjuk egy óra múlva, de nem vette fel utána többé a telefont, a másik alkalommal pedig azt, hogy kérdezzük sms-ben, ez megtörtént, de válasz nem érkezett egyelőre. Amint a válasz megérkezik, cikkünket frissítjük.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top