Connect with us

Sztori

Ő Vlagyimir Putyin dublőre állítólag: egy merényletet is túlélt a férfi

Vlagyimir Putyin egyik dublőre állítólag egy asztalos Fehéroroszországból.

Már régóta rebesgetik, hogy Vlagyimir Putyin több dublőrt is használ a saját biztonsága érdekében, és nem minden nyilvános eseményen ő jelenik meg, hanem egy hasonmása.

Minderről nem egy és nem kettő elemző videó készült, amelyben górcső alá vették az elnök testbeszédét, de még japán kutatók is arra jutottak egy szoftverük segítségével, hogy bizony nem mindig az igazi Putyint láthatjuk a kamerák előtt, erről az Index is írt tavaly novemberben. A Kreml mindent tagad, ám a General SVR Telegram-csatorna, melynek állítólag egy volt magas rangú orosz hírszerző tiszt a szerkesztője, nyilvánosságra hozta az elnök egyik dublőrének valódi kilétét, írta meg a Daily Mail.

Megnevezték Vlagyimir Putyin egyik dublőrét

A Fehéroroszországban született Jevgenyij Vasziljevics valójában egy jelentéktelen asztalosként dolgozott, mielőtt Putyin dublőrévé vált volna, ezt dr. Valerij Szolovej is megerősítette, aki korábban moszkvai kémeket és diplomatákat képező akadémia professzora volt.

@gbnews Putin’s body double? Putin accused of using a body double during recent visit to Ukraine I Will Geddes reacts #putin #bodydouble #russia #ukraine #gbnews ♬ original sound – GB News

A férfi úgy tudja, hogy Vasziljevics még Putyin szilveszteri köszöntőjét is elvállalta, sőt már egy merényletet is túlélt.

Mérget használtak ellene, a testén pedig kiütések jelentkeztek, az orvosok először azt hitték, csak allergiás reakció történt, végül a vizsgálatok során kiderült, hogy mérgezés állt fenn az esetében. Valószínűleg túl kevés dózist kaphatott, így végül nem került veszélybe az élete. Most azt próbálják kideríteni, hogyan kerülhetett a méreg a dublőr szervezetébe.

Érdekesség, hogy Putyint 2023 decemberében egy mesterséges intelligenciával létrehozott hasonmása kérdezte aról, hogy akkor tényleg alkalmaz-e dublőröket, vagy sem, illetve mit gondol a mesterséges intelligencia veszélyeiről? Az illető nem fedte fel kilétét, csak annyit árult el magáról, hogy a Szentpétervári Egyetem egyik hallgatója. A felvételt az alábbi TikTok-videóban nézheted végig.

@cnn Russian President Vladimir Putin was struggling for words when confronted by an AI-generated version of himself during the country’s first year-end question-and-answer session since the start of Russia’s invasion of Ukraine. There’s been some speculation that Putin has body doubles to cover for him during public appearances because of alleged health problems, Reuters reports. The Kremlin has denied that and said the president’s health is excellent. #ai #russia🇷🇺 ♬ original sound – CNN

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top