Connect with us

Sztori

Novák Katalin exférje exkluzív interjút adott! Döbbenetes amit állít:

Novák Katalin exférje exkluzív interjút adott! Döbbenetes amit állít:

– Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok.

A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni – erről írt Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje közösségi oldalán vasárnap.

Magyar maga is viselt állami pozíciókat, ám Novák Katalin és Varga Judit szombati lemondása után bejelentette, ő maga is elbúcsúzik tisztségeiről, amit azzal indokolt: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”.

Magyar új posztjában leszögezte: tisztában van vele, „hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok”. – Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért – folytatta.

 

Arra is kitért, sokan kérdezik, hogy eddig miért hallgatott, miért csak most világosodott meg. Ennek szerinte egyrészt családi oka van, másrészt borzasztó nehéz döntés szakítani az ember teljes korábbi életével és kockára tenni évtizedes emberi kapcsolatokat. Harmadrészt szerinte „bárki bármit is állít, a Fidesz többsége nem Rogán Antal és a hozzá hasonlók, rengeteg jóravaló ember dolgozik ebben a rendszerben kizárólag a hazájáért és a magyar emberek boldogulásáért és nem az oligarchák gazdagodásáért”. – Ha a párt tagjai szavazhatnának, a propaganda és a szolgálatok korlátlan ura azonnal visszavonulhatna élvezni a civil életet és a „találmányából szerzett” milliárdokat. Ne féljetek! – zárta posztját.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top