Connect with us

Sztori

Itt a Lidl óriási bejelentése – Minden nyugdíjas örülhet, indul a roham a boltokban

A Lidl folytatja árcsökkentési programját, és ezúttal külön figyelmet szentel a 65 év felettieknek.

A vállalat most bejelentett programja szerint február 15. és 21. között a 65 év felettiek 10 százalékos kedvezményben részesülhetnek friss zöldségek, gyümölcsök és hűtött húskészítmények vásárlása esetén.

“Több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal és nagyobb kedvezményekkel járuljunk hozzá vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez.

A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra az oly fontos friss zöldségek, gyümölcsök és a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények.

Az extra kedvezmények igénybevételével tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra” – hangsúlyozta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves vagy annál idősebb vásárlóknak a pénztárnál be kell mutatniuk fényképes igazolványukat az extra kedvezmények igénybevételéhez.

Az extra kedvezményeket azonos termékek esetén egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab mennyiségben lehet igénybe venni, és más kedvezménnyel nem kombinálhatóak. Az akció időtartama 2024. február 15-21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

Ez a kezdeményezés egyértelműen az idősebb vásárlók támogatására irányul, hogy könnyebben hozzáférjenek az egészséges élelmiszerekhez, és csökkenthessék kiadásaikat.

A Lidl elkötelezetten dolgozik az árak csökkentésén és a kedvezmények biztosításán keresztül, hogy minél szélesebb réteg számára tegye elérhetővé az egészséges életmódot támogató termékeket.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top