Connect with us

Sztori

Nem fogja elhinni KI KÉNYSZERÜLT koldulásra a Deák téren! Még mindig nem térünk magunkhoz… Elsírtuk magunkat, mikor kiderült, ki Ő..! Magyarország, én így szeretlek??!

Az esetről Tompos Márton momentumos képviselő posztolt, aki beszélt is a tanárral.

„Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok” – ez a felirat szerepel azon a kartondobozon, amelyről a momentumos képviselő fotót készített a Deák téren. A posztot a Propeller szúrta ki. A fotóhoz több tucat komment érkezett.

Volt olyan, aki „bulvárkacsának” nevezte a fotót. Erre a momentumos képviselő úgy reagált: „Nem kamu, a Deák téren találkoztunk. Bemutatkozott, én pedig leellenőriztem az iskolája oldalán, hogy tényleg ott tanít-e.

Valahol még örülni is lehetett volna, ha kamu lett volna. Nem volt az.”

Tompos azt is leírta, hogy „látni egy fiatal tanárt, aki konkrétan koldul a Deák téren, közben mosolyogva meséli, hogy persze, csinálja tovább, de gondolkodik valamilyen másodálláson, mert máshogy nem lehet. A tanári kar jelentős része is így csinálja, mert nincs más út: félállásban vannak. Kell a pénz. De, aki bent van, az is tolja este 9-ig, emiatt rengeteg gyerek apa/anya nélkül nő fel. Na, ezt nehéz volt könnyek nélkül kibírni.” Valóban számos tanár vállal magántanítványt, gyerekvigyázást és egyéb munkákat.

De lapunk információi szerint egy Komárom-Esztergom megyei tanár például fűkaszálást vállal, ebből egészíti ki a fizetését.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top