Connect with us

Sztori

Meggyilkolták Nagy Melane 29 éves unokaöccsét

Tegnap még a közösségi médiában kér segítséget Nagy Melane,eltűnt unokaöccse előkerítésében,de most jött a szörnyű hír.

Végül már csak a holttestét találták meg. A pénze miatt ölhették meg.

Mint arról beszámoltunk, meggyilkolták a csütörtökön eltűnt budapesti férfit.

Még csütörtökön tett bejelentést egy férfi, hogy eltűnt a testvére. A férfi holttestét pénteken találták meg, egy ismerősét gyanúsítják emberöléssel.

Elfogtak egy 30 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte az ismerősét – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.

 

A közlemény szerint a BRFK IX. kerületi rendőrkapitányságán csütörtökön egy férfi tett bejelentést, miszerint a testvére előző nap délután elment otthonról, de azóta elérhetetlen, nem tudja, hol tartózkodik és a telefonját sem veszi fel.

A kerületi rendőrkapitányság azonnal elrendelte a férfi eltűnése miatt a körözést és megkezdte a férfi felkutatását – tették hozzá, azzal együtt, hogy az adatgyűjtés során felmerült a gyanúja annak, hogy az eltűnt 29 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került az eltűnt férfi egyik ismerőse is, akit pénteken délelőtt elfogtak, majd előállították és kihallgatták. Közben az életvédelmi nyomozók és a ferencvárosi rendőrök együtt egy, a főváros környékén lévő ingatlan udvarán megtalálták az eltűnt férfi autóját, és a ház melléképületében a férfi holttestét is.

 

A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a nyomozók a helyszínen szemlét tartottak.

A BRFK nyomozói a feltételezett elkövetőt, a 30 éves budapesti férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de vallomást nem tett. A kihallgatás végén a férfit a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – áll a közleményben.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top