Connect with us

Sztori

Most érkezett! Lehullott a hó, gyerekkel balesetezett egy mentő Budapesten

Lehullott a hó Budapesten és az Országos Mentőszolgálat máris egy balesetről posztolt, amiben a bajtársaik is érintettek voltak. A hírek szerint a téli gumi volt a ludas.

Azt írták a Facebookon, hogy a mentőegység éppen kórházba tartott és szabályosan közlekedett, amikor egy autó beléjük csapódott.

❗️
NA EZÉRT KELL A TÉLI GUMI❗️
Épphogy csak megérkezett a karácsonyi hangulat a fővárosba és lehullott az első hó, máris baleset érte az egyik Zuglóban szabályosan közlekedő mentőegységet. Bajtársaink a kórház felé tartottak betegükkel, amikor egy autó megcsúszott fékezéskor és a mentőnek ütközött. Szerencsére senki nem sérült meg és a szállított betegért is hamar másik egység érkezett, de a mentő napokra kiesett a forgalomból.
A téli gumi használatának nagy előnye, hogy jobb tapadással bír a havas útfelületen, hiszen mélyebb barázdákkal és sűrűbb futómintázattal rendelkezik, mélyebb profillal van ellátva, így hatékonyabban szorítja ki a gumi és az útfelület közül a havat és a sarat. A téli gumi tehát megvédheti a hideg hónapokban közlekedőket a balesetektől és még a gyermeket kórházba szállító mentőautóba sem fognak belecsapódni.
Balesetmentes közlekedést kívánunk

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top