Connect with us

Sztori

Meghalt három magyar fiatal,miután kocsijukkal egy csatornába hajtottak-Fotó

December 10-én, vasárnap reggel egy személygépkocsi ismeretlen okból a vízbe zuhant a hollandiai Oostpoortweg közelében. A kiterjedt mentési művelet után két férfit emeltek ki a járműből, és kórházba szállították őket. Egyikük a közlekedési baleset következtében meghalt.

A rendőrségre nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy jármű a vízben van Oostpoortwegnél. A helyszínre több mentőautó is érkezett. Egy utas saját erejéből mászott ki a járműből, és a tűzoltók mentették ki – közölte a holland rendőrség.

A TŰZOLTÓ BÚVÁROK EZUTÁN A SOFŐRT EMELTÉK KI A JÁRMŰBŐL. MINDKÉT UTAST SÚLYOS SÉRÜLÉSEKKEL KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK. A JÁRMŰ VEZETŐJE KÉSŐBB BELEHALT SÉRÜLÉSEIBE.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a járműben több ember is lehetett. Még az után is, hogy a járművet egy darus teherautóval kiemelték a vízből, a jármű körüli nagy, víz alatti területet ismét átkutatták a tűzoltóság búvárai.

A BALESET OKA EGYELŐRE ISMERETLEN.

A rendőrség vizsgálja az esetet, ahogyan a járművet is.

Emellett a helyi lapok szerint további két nő holttestét találták meg a vízben a halálos kimenetelű autóbaleset közelében, Delftben. A rendőrség feltételezése szerint a két elhunyt nő az autó két utasa lehetett, de ezt hivatalosan még nem tudták megerősíteni.

Az autó mentéséről egy Hollandiában élő olvasónk képet is küldött, amelyen látszódik, hogy valóban magyar rendszámú autóról van szó.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top