Connect with us

Sztori

MEGÉRKEZETT a februári horoszkóp! Ez vár rád egy hónapon keresztül!

Az év második hónapjában sem fogunk unatkozni, a csillagok állása szerint ugyanis ez lesz az a hónap, amikor minden jegy szülöttjének meg kell ismernie önmagát, ki kell nyílnia.

Kos

Partnered tanácsai nincsenek jó hatással a karrieredre. Ezért ha egy mód van rá, ne fogadd meg őket, és ne cselekedd azt, amit ő mond. Hallgasd meg, de ne szállj vele vitába, mert nincs semmi értelme, csak bosszankodni fogsz, hogy az energiáidat ilyesmire pazarolod. A lakás vagy a család körüli teendők szaporodnak, és előfordulhat, hogy neked többet kell otthon tartózkodnod a szokásosnál, ezért nehezebben tudod ellátni a munkádat

Bika

A munkád vagy a tanulmányaid során találkozhatsz azzal a személlyel, aki hosszú idő után zavarba hoz, elvarázsol, és akivel szívesen eltöltenéd a szabadidődet. Ha házas vagy, a társad családjában történő változások miatt nagyobb felelősség hárul rád. A munkahelyeden vagy a suliban átszervezések zajlanak, de az is előfordulhat, hogy valaki intenzíven fúr téged. A kollégák között kell szövetségest keresned, akinek a segítségével nemcsak megvédheted, hanem meg is erősítheted a pozíciódat.

Ikrek

Sokan tartanak ellenállhatatlanul vonzónak, és szeretnének megismerkedni veled. Ha külföldre utazol, a végzet olyan szerető karjába sodor, aki elválaszthat az eddigi hűséges társadtól. Érdemes most beiratkoznod egy tanfolyamra, mert olyan tudásra tehetsz szert, amelynek nagy hasznát veheted a későbbi megélhetésedhez. Ha megszűnt a munkád, újra gondold át egy régi ötleted. A felpörgetett tempó hatására nehezebben tudsz ellazulni, ám a meditáció, a keleti sportok segíthetnek a nyugalom megteremtésében.

Rák

A házasság melegségét a pénz utáni hajsza hűti le, és növelheti közöttetek a távolságot, míg a szerelmi kapcsolatban a közös programok, az együtt mutatkozás, az összetartozás lesznek a fontosabbak. Arra ügyelj, hogy a lakás, a család körüli teendők ne vonják el a figyelmed a munkától, mert hibázhatsz, és ennek anyagi következményei lehetnek. Ne kezdj közös ügyletbe a házastársaddal, mert ez még jobban eltávolít benneteket egymástól.

Oroszlán

Házastársaddal vagy a partnereddel beszéld meg a gyermekkel vagy a családdal kapcsolatos problémákat. Ugyan nem kaphatsz tőle túl jó tanácsot, de legalább megért, és osztozik a problémádban vagy bánatodban. Lelkesedésed nincs a csúcson, ha a munkahelyedről van szó. Szedd össze magad, és próbálj meg koncentrálni, a felettesekhez, kollégákhoz pedig jó képet vágni, mert szükséged van támogatókra. A szervezeted szívós, de most egy magas lázzal járó vírusos megbetegedés ágynak dönthet.

Szűz

Gyermekkel kapcsolatos problémák okozhatnak feszültséget az együttélésekben. Előfordulhat, hogy egy korábbi hazugság napvilágra kerül, és ez állítja próbatétel elé a viszonyodat. A gyermekvállalást az anyagiak miatti nehézségek tehetik bonyolulttá. Rengeteg feladat szakad a nyakadba, és mivel a pénzre nagy szükséged van, minden feladatot el kell vállalnod. Ha nincs munkád, most olyan feladatot találhatsz, amelyet megfizetnek, de a szakmai fejlődés már kevésbé biztosított.

Mérleg

Többen tartanak mázlistának a szerelmi kapcsolatod miatt. Ha nincs partnered, februárban rátalálhatsz az igazira, de a boldogságot nem adják ingyen. A kapcsolatért küzdened kell, ám ez most menni fog! A munkahelyeden új szelek fújdogálnak: nagyobbak lesznek az elvárások, a felelősség, és ha sikeres szeretnél lenni, akkor új ötletekkel kell előállnod. Ha házas vagy, társad nem találja a helyét a világban, és ez miatt olykor te is nehezebben tudsz koncentrálni a munkádra.

Skorpió

Ha még nem bútoroztál össze a szerelmeddel, akkor most itt az ideje, hogy egy fedél alá költözzetek, és közös fészekben térjetek esténként nyugovóra. Ha házas vagy, partnered számára külföldi munkalehetőség adódik, amelynek örülj. Nem fog magadra hagyni, hanem könnyebb lesz az életed. A kreativitásodra nagy szükség van otthon, különösen ha új lakásba költözöl, vagy szeretnéd az otthonodat átalakítani. Mielőtt a munkahelyeden kiosztanál valakit, számolj háromig.

Nyilas

Már nem csodálkozol azon, hogy a partnered az üzleti terveivel van elfoglalva, de azért jólesik, hogy közben megpróbál időt szakítani rád. Különösen akkor, ha kilométerekben mérhető távolságra vagytok egymástól. Viszont eleged lesz valaki jajveszékeléséből, rosszkedvéből. Egy barát bemutathat neked egy olyan személyt, akinek segítségével kitörhetsz a szürkeségből, és akivel fantasztikus kalandot élhetsz át. Legyél óvatos a munkahelyeden, mert az, akit barátnak hiszel és akit beavatsz a titkaidba, éppen igyekszik megfúrni téged. Rád bízhatnak egy olyan feladatot, amin öröm lesz dolgozni.

Bak

Amennyiben házas vagy, dermesztő légkörben érzed magad, és megtörténhet, hogy különválnak az útjaitok. A munkahelyeden kacérkodhatsz egy külföldi vagy magasabb beosztású személlyel. Átütő sikereket érhetsz el egyébként a munkahelyeden. Még az is lehet, hogy kitüntetnek, és a szakma isteníteni fog téged. Ha nincs munkád, óriási szerencséd lesz, mert olyan állást csíphetsz meg, amelyben a munkavégzés öröm, és a számításodat is megtalálod.

Vízöntő

Ha külföldi a szerelemed, a kapcsolatotok komolyra fordulhat, és akár a házasság gondolatával is játszadozhattok. Ha a partnered külföldön tartózkodik, akkor a távolság fellobbantja a szerelmeteket. Ha nincs partnered, akkor egy nálad fiatalabb személlyel keveredhetsz kalandba. Vigyázz, mert egészségi problémák vonhatnak ki átmenetileg a forgalomból, és kényszerítenek egy kis pihenésre. Előfordulhat, hogy megszűnik a munkád, de emiatt ne ess kétségbe, mert tavasszal találhatsz egy jót.

Halak

Olyasvalakibe szerethetsz bele, aki nem viszonozza az érzéseidet. Előfordulhat, hogy a régi viszonyban a lángolás alábbhagy, és szünetet iktathattok be. Volt házastársaddal az anyagiak miatt viták merülhetnek fel, ami nehezebbé teszik az új szerelmi viszonyodat vagy a gyermeknevelést. Többször is át kell szervezned a hétköznapjaidat, és hogy ez megvalósulhat, azt az alkalmazkodó kollégáidnak meg kell köszönnöd. Ingatlan felújítására, nagyobb beruházásra a hónap vége alkalmas. Ekkor érdemes mesterembert keresni, és hasznos ötletekre is bukkanhatsz.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top