Connect with us

Sztori

Magyar Péter bejelentette:ezt teszi holnaptól

A Tisza Párt számára győzelemmel felérő EP-választás másnapján Magyar Péter a Facebook-oldalán posztolt.

Míg más pártokban, mint például a Momentumban a lemondások tartják izgalomban a tagokat, addig a Tisza Párt szimpatizánsai azt találgatják, hogyan tovább. A közel 30 százalékos eredmény után ugyanis sokan joggal gondolják, hogy felcsillant valamiféle lehetőség arra, hogy a Fidesz hatalmát meg lehet gyengíteni.

De a 2026-os választás még messze van, ezért is merült fel sokakban a kérdés, merre tovább. Néhány dolgot az éjszakai beszédében már megfogalmazott Magyar Péter, most pedig hosszú bejegyzésben tette világossá az egészen közeli jövő feladatát.

Holnaptól megkezdjük a TISZA Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését és annak a szakmai programnak, Társadalmi Szerződésnek az összeállítását, amire a magyar emberek felhatalmazását kérjük majd a következő országgyűlési választáson.

írta a közösségi oldalán.

Íme Magyar Péter Facebook-bejegyzésének többi része:

Az első szó a köszöneté. Köszönöm, hogy mellém álltatok, köszönöm, hogy a legnehezebb pillanatokban is támogattatok.

Köszönöm, hogy tegnap óriási felhatalmazást és bizalmat adva egyértelműen kijelöltétek a TISZA Pártot, mint az egyetlen valós, potens ellenzéki erőt, amely kihívója lehet és lesz Orbán Viktor hatalmi gépezetének a következő országgyűlési választáson.

A FIDESZ 2006 óta nem ért el ilyen rossz eredményt, és EP választáson még soha nem ért el ilyen alacsony százalékot. Mindezt közpénz milliárdokat elégetve, hazug háborús pszichózist, megfélemlítést és sokezres zsoldoshadsereget alkalmazva.

A Fideszen kívül más párt 2006 óta nem kapott annyi szavazatot, mint az alig két hónapos TISZA Párt. Mindezt úgy, hogy “csak” az önkénteseinkre támaszkodhattunk, sem állami, sem külföldi támogatást ne kaptunk.

A több, mint 1.340.000 ránk leadott szavazat óriási felelősséggel jár. Minden erőnkkel és tudásunkkal azon leszünk az Európai Parlamentben és a Fővárosi Közgyűlésben is, hogy bebizonyítsuk minden magyar ember számára, hogy a politika lehet szép, hasznos, igazságos és őszinte. Minden képviselőnk a magyar érdekek mentén fog dolgozni Budapesten és az Unióban is.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top