Connect with us

Sztori

Lebukott Krausz Gábor és Mikes Anna: itt bújtak el a világ elől

Lebukott Krausz Gábor és Mikes Anna: itt bújtak el a világ elől

Mikes Anna egy ausztriai hotel bárjából jelentkezett be, az érdekesség csupán annyi, hogy úgy tudjuk, Krausz Gábor is épp Ausztriában tartózkodik.

Hetek, sőt, hónapok óta megy a találgatás, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor között vajon alakul-e valami. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a sztárpár megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, ám annak ellenére, hogy a shownak vége, még mindig sokan kíváncsiak arra, hogy vajon a páros a magánéletben is egymásra talált-e.

Legutóbb például egy közös vacsorán jártak, amin a rajongók szerint teljesen úgy viselkedtek, mintha már egy párt alkotnának.

A táncosnő az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott – szúrta ki a Blikk. Nos, sokakban felmerülhet a kérdés, hogy talán véletlen lehet, hogy Krausz új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti a séfet, most pedig Anna is szomszédba utazott?

A barátok szerint Gábor és Anna között több lehet, mint barátság, de egyelőre ők maguk sem tudják, hogy a „kémián túl” lehet-e több kettejük szépen alakuló kapcsolatából.

A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz

– mondta a lapnak Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint megnehezíti Gábor és Anna dolgát az ,hogy mindenki arra vár, hogy végre nyilvánosan is vállalják az érzelmeiket.

 

A séf ismerőse azt is elmondta, hogy egyelőre próbálnak minél több időt együtt tölteni, klasszikus randizgatásba kezdtek, amelynek egyik eseménye volt a múlt heti karácsonyi vacsora, amelyet a Dancing with the Stars stylistjánál töltöttek. „Az egyértelmű, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, de nem akarják még konkrétnak nevezni azt, ami köztük alakulgat” – fűzte hozzá.

„Kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben egy picit el tudnak bújni a világ elől és kettesben kitalálni, hogyan tovább” – árulta el az ismerős.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top