Connect with us

Sztori

66 forint két kiló krumpli karácsony előtt:mutatjuk, hol

66 forintért jöhet két kiló krumpli? Irány a Lidl! Sajnos azonban nem Magyarországon, hanem Angliában fotózták le ezt a kedvező árat. A képeket a Futyi nevű Facebook-oldal tette közzé.

 

 

Futyi az alábbi szöveget mellékelte a bejegyzéshez:

„Angliában karácsony előtti LIDL akciók!
1font = 444ft átlagár. 15p = 66ft.”

 

 

66 forint egy kiló krumpli.Két kiló krumpli látható a képen.Az áru oldalról is megtekinthető ezen a fotón.Kitették az árukat a Lidl polcaira.

Nem a krumpli az egyetlen olcsó áru külföldön

A komment szekcióban arról számolnak be Futyi olvasói, hogy ők maguk is szembesültek a kedvező árakkal, és nem csak a krumpli esetében.

„Ma vettem én is hagymát, krumplit,(2,5kg) sárgarépát, paszternákot. 15 P volt/ zacskó.” – Körülbelül, átváltva magyar forintra a 2 kilós burgonyával megegyező összegért kaphatjuk meg a felsorolt zöldségeket.

 

 

Valaki lefotózott egy karfiolt, szemléltetve, hogy a zöldség nem akciós, így is 352 forintnak megfelelő összeget fizetett érte.

A karfiol is jóval olcsóbb, mint Magyarországon.

Az oldal adminisztrátora megkérdezte a vásárlót, hogy mennyiségi korlátozást vezettek-e be ezekre a termékekre. A válasz egyértelmű nem, kivétel az online üzletben, ahol automata rendszer szabja ezt meg.

„Tesco online oldalán zöldségenként 10 zacskónyit engedne rendelni, az üzletben nincs kiírva korlátozás.”

Ezzel szemben Magyarországon továbbra is meggondoljuk, hogy megvegyük-e az idényen kívüli zöldségeket. A tejtermékekhez és számos alapvető élelmiszerhez hasonlóan elszabadultak az árak. A nyugdíjasok pedig „segítségül” kaptak 6% nevetséges emelést a kormánytól, másra nem számíthatnak.

A háborús veszélyhelyzet nálunk a pénztárnál mutatja meg valóját. Járjunk nyitott szemmel!

Ellenszel.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top