Connect with us

Celebek

Krausz Gábor kitálalt Tóth Gabiról, nem térünk magunkhoz a döbbenettől.

A sztárséf a Dancing with the Stars adásában vallott arról, hogyan érzi magát a válás után.

Néhány hónapja futótűzként robbant a hír Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, ami után az emberek nagy része meg volt győződve arról, hogy egyedül az énekesnő tehet arról, hogy a házasságuk tönkrement.

Ezt csak megerősítette, amikor kiderült, hogy Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével csalta meg a sztárséfet, majd az egyik közeli ismerősük azt is elárulta, hogy Gábor hajlandó lett volna megbocsátani feleségének a félrelépést, mert azt hitte, hogy csak egy futókalandról volt szó.

Aztán bebizonyosodott, hogy Gabi és a táncoslábú fiatalember kapcsolata komolyabb annál, ezért mostanra már nem kérdés, végérvényesen véget ért a kapcsolat.

Krausz Gábor eddig nem beszélt a történtekről és válásukról, a Dancing with the Stars harmadik élő showjában azonban megtörte a csendet.

saját példájával szeretné megmutatni, honnan hova lehet eljutni.

A nyár közepén kiderült, hogy el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön. Nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs

magyarázta a séf, aki hat év után szakított feleségével és kislánya anyjával, Tóth Gabival pár hónapja. Úgy folytatta:

Én úgy éltem meg, hogy szépen leültem, és csönddel vettem magamat körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam, és nagyon sok segítséget kaptam a családomtól, barátaimtól.

Elmondta: neki nagy szerencséje volt, hiszen a tánc révén talált egy hobbit, aminek köszönhetően felszabadult és önbizalommal teli lett, ez pedig nagyon sokat segített neki, hogy túllendüljön a nehézségeken.

Az újrakezdéshez erő kell. Aztán meg kell nyomni az a reboot gombot, és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy nálam ez sikeresen le lett zárva.

Nemrégiben egyébként minden szereplőt megkérdeztek arról, hogy pontosan mit jelent nekik a tánc és Gábor egy különösen megható kifejezést választott érzései lefestésére:

ÚJJÁSZÜLETÉS

– mondta nemes egyszerűséggel a sztárséf.

Krausz Gábor mostani élete a karrierjéről és kislányáról szól, miután sikeresen zárult a Dancing With The Stars verseny. Azóta már kiderült, hogy miért nem vált még el Tóth Gabi és Krausz Gábor, és ezen okokra kevesen gondoltak volna!

Itt találod, milyen tényezők állnak a háttérben! Ezek olyan információk, amelyekre kevesen számítottak.

Annak ellenére, hogy a táncos showműsor már egy ideje véget ért, Holdampf Linda, a műsor stylistja, a Dancing With The Stars résztvevőit hívta meg egy kis karácsonyi összejövetelre! Természetesen Krausz Gábor és Mikes Anna sem hiányozhattak a buliból, és a párt Marics Peti leplezte le.

Az énekes ugyanis Instagram Storyjában megosztott néhány felvételt, és az egyiken látható, ahogy a szélesen mosolygó Anna egy tál ételt vesz Krausz Gábor főztjéből! Íme az árulkodó kép:

Magyarországon hónapokkal ezelőtt kezdődött egy igazi dráma: Tóth Gabi és Krausz Gábor közölték, hogy a viharokat is túlélő házasságuk 6 év után megszűnt. Hamarosan kiderült, hogy Gabi már másnak adta a szívét, és míg az énekesnőre harag áradt, Gábort egyöntetűen támogatta a közvélemény: mindenki biztatta, erősítette, segítette, és talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy a séf egy életre szóló döntést hozzon. Ez pedig (azt követően, hogy elfogadott egy külföldi munkát) az volt, hogy igent mondott a TV2 kérésére, és így a Dancing with the Stars egyik résztvevője lett.

Ezzel pedig a dráma egy valódi álommá változott: Krausz Gábor megismerkedett táncpartnerével, Mikes Annával, aki gyakorlatilag a jóság megtestesítője, és egész Magyarország szerint a séf tökéletes párja. Erről a fiatalok még nem beszélnek, így állandóan bizonytalanságban hagyják az országot, és még a döntő után is egy kis izgalmat adva a kettőjük körüli felhőzésnek.

Az viszont, hogy kettőjük között van bizalom és szeretet: tagadhatatlan. Ez a döntőn is látszott: lenyűgözően szenvedélyes szavakat használtak mind a versenyben való közös teljesítményükre, mind pedig a másik egyéniségének az értékelésére.

A győzelem mámorában Gábor először Annát, majd a műsorvezetőket és a versenytársait ölelte, de volt valami, amit a kamera már nem mutatott. A nézőtéren ott ült volt feleségének, Gabinak a nővére, Tóth Vera, aki ismert arról, hogy nagyszerű kapcsolatot ápol a séffel. Vera többször is nagyon óvatosan nyilatkozott nővére és volt veje viszonyáról, de azt sosem volt hajlandó eltitkolni, hogy Gáborral nem akarja megszüntetni a kapcsolatot. Próbálta őket összehozni, főleg Hannaróza miatt, akit egyszerűen rajong, de azért is, mert nővére és volt férje boldogsága is fontos neki. Érdekes, hogy Vera férje, Pauli Zoltán (aki szintén séf) is jó viszonyt tart Gabi volt párjával, így különösen nehéz lenne a szakítás, és úgy látszik, ezt nem is szeretnék.

Ennek jeleként Vera végig ott drukkolt a döntő alatt a stúdióban, és Gábor ezért végtelenül hálás volt: azonnal lement hozzá, és egy óriási öleléssel mondott köszönetet sógornője végtelen kedvességéért. Az pedig egy plusz pont, hogy úgy tűnik, Vera is örül annak, amit Gábor Annával átélt.

A megható fotót, amelyet már nem sugárzott a tévé és nem vette a kamera itt tudod megtekinteni:

Kiderült, hol kezd új életet Krausz Gábor: ő maga osztotta meg a leleplező fotót!

Krausz Gábor új életet kezdett!

A Dancing with the Stars győztese, Krausz Gábor nem pihenhetett sokáig a műsor után, mert külföldön folytatta pályafutását. Sokan szurkolnak neki, hogy a sztárséf és táncosa, Mikes Anna között szerelem szövődjön, de Krausz Gábor Ausztriában telepedett le. Már előzőleg is beszélt róla, hogy egy remek szakmai lehetőség vár rá, de nem fedte fel, hogy mikor hagyja el hazáját.

Krausz Gábor elmondta, hogy egy csábító ajánlatot kapott, így ő lett a Hilaris Hotels új szállodaláncának konyhafőnöke, és az ő feladata lesz, hogy kialakítsa a szállodalánc új gasztronómiai elképzelését.

Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca” – mondta korábban a Borsnak a sztárséf, aki nemrég már Ausztriából jelentkezett be az Instagram-oldalán.

Tóth Gabi féltékenysége szemmel látható, visszasírja Krausz Gábort, már nem elég neki a Fricska-szerelem, a férjét akarja visszaszerezni?

Tóth Gabi korábban hosszú posztban írt arról, hogy hogyan ment tönkre a házasságuk Krausz Gáborral. Az énekesnő szerint férje mindig is egy zárkózott ember volt, és az együtt töltött évek sem voltak elég ahhoz, hogy megnyissa őt. Miután kislányuk született, abban reménykedett, hogy ez megváltozik, de a Sztárban sztár leszek mestere egy idő után már nem érezte magát nőként a sztárséf mellett; 0-24-ben családanya szerepet játszott.

Nem meglepő, ha Gabi később odavonzódott a Fricska Néptáncegyüttes egyik alapítójához, Papp Máté Bencéhez, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Azóta már volt egy közös, szerelmes fellépésük a Sztárban sztár leszek színpadján, de nyilvános eseményen is együtt jelentek meg már.

Tóth Gabi az elmúlt napokban emberi gesztusról tett tanúbizonyságot, ugyanis több fronton is gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának, akik megnyerték a Dancing with the Stars idei évadját. Bár egyesek szerint ez csak álszentség volt, mert Gabi az élő adásban tett gratuláció után rögtön megjegyzést tett arra vonatkozóan, hogy ő segítette hozzá volt férjét a győzelemhez.

 

Bizony Krausz Gábor most sokkal nagyobb népszerűségnek örvend, mint Tóth Gabi, és talán ez is fájhat az énekesnőnek, de még rosszabbul eshet neki azt látni, hogy ami neki 6 év házasság alatt nem sikerült, azt Mikes Anna néhány hét, hónap alatt kihozta Krausz Gáborból. A profi táncosnő mellett ugyanis végre kinyílt a sztárséf, és szemlátomást boldogabb, mint Gabi mellett bármikor.

A Dancing with the Stars győztesei nagyon sok örömteli pillanatot okozott a nézőknek, legjobb táncaik közül is kiemelkedik az a koreográfia, amit A Szépség és a Szörnyeteg legszebb betétdalára táncoltak el. Most ezzel kapcsolatban posztolt Tóth Gabi is, aki ezzel – egyesek szerint – elárulta, hogy féltékeny Krausz Gábor és Mikes Anna “kapcsolatára”.

Az énekesnő egy 24 órás Insta Story-ba tette ki, hogy A Szépség és a Szörnyeteg bevezető dallamát játssza valaki cimbalmon. Ezzel pedig egyértelműen volt férjére és Mikes Annára utalt. A kommentelők szerint Gabi most rádöbbent arra, hogy kit is veszített el; most már nem elég neki a Fricska-szerelem, vissza akarja kapni Krausz Gábort.

„Szerintetek van köze ahhoz, hogy Krausz Annával pont a Szépség és a Szörnyeteget táncolták? Én úgy gondolom Gabinak savanyú a szőlő…csak ő lehet boldog? A volt férje nem?! Vagy már a táncoslábúval nem is olyan jó a viszony?! Fiatal, jó kiállású gyerek. Nem egy nevelő apu típus…”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top