Connect with us

Celebek

Közleményt adott ki Vastag Csaba: az énekes múltjából felbukkant valaki, akinek nem kellett volna.

Vastag Csaba és menyasszonya váratlan bejegyzést tett közzé, melyben feldúltságuknak adtak hangot. A jegyespár azt nehezményezi, hogy az énekes életében ismét felbukkant valaki a múltból, akinek nem kellett volna. 

A hosszú bejegyzésben úgy fogalmaznak: már réges-rég lezárták a múltat, nem is hánytorgatják, azonban a szóban forgó személy ezt nemrég ismét megtette. Csabáék szerint az effajta nyilatkozások csak bonyodalmat okoznak, nincs rájuk szükség, arról nem is beszélve, hogy őt már cseppet sem foglalkoztatja, ami a múltban történt. Bejegyzésüket azzal zárták, hogy remélik, megtalálja a másik személy is a boldogságot, és eljut abba a fázisba, ahol már ők járnak.

A rajongók sejtik, kiről van szó

A napokban megjelent a Nők, filter nélkül című műsorban egy interjú az énekes exével, Görgényi Fruzsinával, aki kendőzetlen őszinteséggel válaszolt az egykori párkapcsolatát érintő kérdésekre. A színésznő elmondta, még fel kell dolgoznia mindazt, ami történt vele, azonban ez nem is csoda, hiszen 5 éven keresztül alkottak egy párt, kapcsolatuk végére pedig két évvel ezelőtt tettek pontot. 

Szerintem, amikor lezársz egy kapcsolatot, főleg ha mondjuk egy hosszabb kapcsolat, akkor hamarabb leszel túl az emberen, mint azoknak a dolgoknak a lecsapódásán, amik értek a kapcsolaton belül. Sokkal tovább tudja még, akár évekig is vizsgálni az ember, hogy hogyan viselkedtem én ebben a kapcsolatban. Hogyan szabtam meg a határaimat, vagy hogyan nem szabtam meg egyáltalán a határaimat. Miben bántottak engem, vagy miben bántottam én. Sokáig tud még az ember úgy egy kapcsolatról beszélni, akár egy barátnőjével, aki már untig unja ezeket a témákat, hogy igazából már nem is az ember, akivel együtt volt a fontos, nem szerelmes már belé, nem vele akar újra együtt lenni, csak egyszerűen még feldolgozás alatt vannak a történések, amik akkor érték. És velem például még ez van

 – jelentette ki Fruzsina, akit egyébként a nézők a Farm VIP műsorában is láthattak. 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top