Connect with us

Sztori

Kiderült, mikor szabadulhat a börtönből Galambos Lajos

Kiderült, mikor szabadulhat a börtönből Galambos Lajos

Mint ismert, Galambos Lajos 2023. április 26-án vonult be a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetbe, ahonnan pár óra múlva már át is szállították a berettyóújfalui börtönkórházba.

A trombitás az elmúlt kilenc hónapban egyetlen egy percet sem töltött cellában, ugyanis a gyógyíthatatlan betegsége miatt folyamatosan ápolásra szorul.

Bár a zenész és az ügyvédje mindent megtett annak érdekében, hogy Lajcsi otthonápolásban tölthesse a büntetését, de a bíróság jogerősen elutasította az összes ehhez kapcsolódó kérvényt. A zenésznek nem maradt más választása, mint a börtönkórház falain letölteni a 3 év 6 hónapos büntetését.

Lajcsi az ügyvédjén, dr. Csontos Zsolton keresztül folyamatosan hírt adott magáról az elmúlt kilenc hónapban. Így derült ki az is, hogy a zenész nincs jól, képtelen önellátásra a börtönben, és amióta bent van, rengeteget fogyott és a hangulata sem jó.

Állítólag egyedül még az ágyától elsétálni is képtelen, segítségre van még ahhoz is szüksége, hogy a börtön boltjáig elmenjen. A trombitás családja, barátai és a rajongói is nagyon aggódnak amiatt, hogy milyen állapotban kapják majd vissza a szerettüket. Ugyanis ha minden a tervek szerint alakul, Galambos Lajcsi hamarosan kiszabadul.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top