Connect with us

Sztori

Kellemetlen és kínos eset történt egy hölggyel

Bár csak soha ne találtam volna meg azt a szerencsétlen pénztárcát – mondta el szerkesztőnknek az a szabolcsi hölgy, akit a fotója alapján keresett a rendőrség.

A hölgy még szeptemberben volt a családjával vásárolni Nyíregyházán egy német áruházlánc egyik egységében a Pazonyi úton. Vásárlása közben talált a középső pultsoron a ruhák között egy pénztárcát, és az tette amit az emberek többsége tett volna, odaadta a férjének, aki leadta az áruház biztonsági őrnének.

Úgy tűnt az eset el van felejtve, de december hatodikán, mint derült égből a villámcsapás érkezett telefonon a hír, hogy az internetes újságok lehoztak egy rendőrségi közleményt, amelyben a hölgyet a fotója alapján körözik, mint aki „a tulajdonosa által elhagyott pénztárcából eltulajdonította a készpénzt” .

A saját településén köztiszteletben álló hölgy nagyon megijedt, első dolga volt, hogy rohanjon a rendőrkapitányságra tisztázni a kialakult helyzetet. Közben arra gondolt, hogy az egész város látja a fotóját egy körözésen, mit fognak róla gondolni az emberek?

Bár a rendőrség gyorsan visszavonta a kiadott nyilvános körözést, sajnos az internet világában egy fotó jóval nehezebben tűnik el, mint amilyen gyorsan felkerül. Reméljük mihamarabb tisztázódik minden, és pont kerül az ügy végére.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top