Connect with us

Celebek

Kegyetlenül szekálta a sajtó, és a világ legcsúnyább nőjének nevezete. Így néz ki ma Lizzie Velasquez:

Kegyetlenül szekálta a sajtó, és a világ legcsúnyább nőjének nevezete. Így néz ki ma Lizzie Velasquez:

Talán sokan hallottak, olvastak már Lizzie Velasquez-ről, arról a lányról aki egy igen ritka genetikai betegségben szenved, amely miatt hiányoznak a zsírszövetei. Így kénytelen napi 8000 Kcal-t megenni, és még így sem képes hízni.

Lizzy tizenhét évesen azzal szembesült, hogy egy róla készült kisfilmben a brit sajtó őt a “világ legcsúnyább nőjeként” mutatta be.

Betegsége miatt amúgy sem fenékig tejfel az élete, rendszeresen kell kezelésekre járnia. Az otromba támadás hatására elmondása szerint szinte elsötétült előtte a világ, és nagyon sokáig teljesen bezárkózott, méyl depresszióba süllyedt.

Hosszú évekre volt szüksége ahhoz, hogy nyisson a világ felé, és az olyan jól sikerült, hogy ma már motivációs szónokként és aktivistaként segíti a sorstársait. Úgy tett szert világhírnévre, hogy készítettek a küzdelméről egy dokumentumfilmet, amelyben őszintén beszél arról, hogy miken kellett keresztülmennie.

Instagram oldalát több mint 600 ezer ember követi. Az alábbi képeket is ott tette közzé. Így néz ki most a bátor lány, aki a sok-sok szenvedés után végre teljes életet mer élni:

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top