Connect with us

Celebek

Itt a videó!G.w.M romantikus tündérmesét varázsolt Kulcsár Edinának: kibérelt egy luxusszállodát a lánykéréshez

Romantikus lányregényekbe illő eljegyzésben volt része Kulcsár Edinának. A Varga Márk, vagyis G.w.M igazán kitett magáért, már régóta szervezte a különleges lánykérést, ami párja minden elképzelését felülmúlta.

A rapper egy egész vidéki luxuskúriát kibérelt, sőt, még tűzijátékot is szervezett a jeles eseményre. A szerelmesek egész évben megállás nélkül dolgoztak, ezért döntöttek úgy, hogy az ünnepek előtt elszöknek három napra kettesben, ahol kipihenhetik az év fáradalmait. Arra azonban Edina sem számított, hogy a szerelme feleségül kéri őt.

G.w.M szerette volna emlékezetessé tenni ezt az estét. Edinán kívül az egész család tudott róla, a szüleivel is megbeszélt előre mindent. Szerencsére sikerült az egészet titokban tartani és leszerveznie: a tarcali Andrássy-kúriát bérelte ki kettőjüknek.

A lakosztályukat az érkezéskor a kérésére teleszórták rózsaszirmokkal, feldíszítették lufikkal, valamint egy hatalmas csokrot és pazar gyümölcstálat is bekészítettek. A medencéket szintén virágszirmok borították. 

A szerelmem igazán romantikus, és ezt most is megmutatta – mesélte lapunknak Edina. – Szóhoz se jutottam, amikor megláttam, milyen gyönyörű a szobánkban a díszítés. Ott meg is fordult a fejemben, hogy talán megkéri a kezem, de mivel ez nem történt meg azonnal, utána biztos voltam benne, hogy akkor még nem jött el ennek a pillanatnak az ideje. Aztán csütörtök este Márk leszaladt valamiért a recepcióra, és amikor visszajött a szobánkba, mondta, nézzek ki az ablakon. Ott volt az udvaron egy nagy tábla ’Marry me’ felirattal, gyönyörűen kivilágítva. Akkor tette fel nekem a nagy kérdést a szerelmem, amire természetesen igent mondtam. 

Akkor Márk kiszólt az ablakon, hogy igent mondott!, s abban a pillanatban elindult a tűzijáték. Nagyon megható volt az egész, olyan, mint egy romantikus tündérmese. Nagyon kitett magáért az én szerelmem, életem egyik legszebb emléke marad. Annak pedig külön örülök, hogy ezt az élményt a közös kislányunkkal a pocakomban élhettük át.

Edina a lánykérés híréről elsők között számolt szüleinek, testvérének és barátnőjének, Tápai Szabinának. Mindnyájan maradéktalanul osztoztak a boldogságukban.

 Még én sem fogtam fel mi történt, annyira álomszerű volt minden. Abban biztos voltam, hogy előbb-utóbb sor kerül rá, mert már régóta beszélünk róla, én is vágytam rá. Együtt tervezzük a jövőt, és az érzéseink egymás iránt napról napra csak egyre mélyülnek. 

Sokat beszéltünk például arról, milyen gyűrűk tetszenek, sőt, többször voltunk együtt ékszerboltban, ahol próbálgattam gyűrűket is. Mivel Márk figyelmes, kiszúrta, nekem melyik tetszik a legjobban, és végül azzal kérte meg a kezemet – mondta Edina, aki a fellegekben jár a boldogságtól. Ezt bizonyítja a rapperrel közös Boldogság című új dala is, amely tegnap este jelent meg.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top