Connect with us

Celebek

Kemény üzenetet küldött Opitz Barbi eltűnése után a barátja

Kemény üzenetet küldött Opitz Barbi eltűnése után a barátja

Opitz Barbit kétségbeesve kereste a családja, még a rendőrséget is értesítették.

Ahogyan arrról mi is beszámoltunk, eltűnése után végre előkerült az énekesnő. Köszöni, hogy ilyen sokan aggódnak érte, de minden rendben van. Eltűnése óta először szólalt meg Opitz Barbi, amiben az üzeni mindenkinek, hogy nincsen semmi baj, csupán a telefonja maradt a barátjánál.

Megszólalt Serleg Albert is

Opitz Barbi barátja is megszólalt az ügyben, mivel az énekesnő aggódó családja kemény vádakat fogalmazott meg róla. A Ripost szúrta ki Albert óráig látható Instagram-történetét, melyben ezt írja:

„Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top