Connect with us

Egyéb

Itt a lista! Mutatjuk, hova fordulhat, ha orvosra van szüksége az ünnepek alatt

Halszálka, 72 órás tabletta, égési sérülések – néhány gyakori probléma, ami miatt ünneplés helyett ügyeletre rohanhatsz. De várj, biztos, hogy menni kell? És ha igen, hova? Spórold meg a felesleges köröket! Kedves, közvetlen szakorvosok segítenek könnyen érthető és praktikus tippekkel.

A tudás hatalom, és ez még inkább igaz, ha az egészséged a tét! Kezdődik az év leghosszabb ügyeleti időszaka, és ilyenkor bizony könnyen el tudsz veszni az ellátások útvesztőjében.

Kényes témákban lehet, hogy nem is mersz tanácsot kérni, egyszerűbbnek tűnik Facebook-csoportokban vagy internetes fórumokon tájékozódni. Ne tedd!

Ezek a források hemzsegnek a tévhitektől. Ráadásul van már olyan, szakértőktől első kézből elérhető segítség, amiről neked is tudnod kell! A surgossegi.info az Országos Mentőszolgálat ajánlásával működő ügyelet- és gyógyszertárkereső weboldal, ahol az ünnepek előtt short-form videósorozatban gyűjtötték össze a legfontosabb tudnivalókat baleseti, szemészeti és más, gyakran felkeresett ügyeletek esetében.

Itt minden szakorvos kedves és közvetlen: az urológus megnyugtat a sokszor rettegett vizsgálatokkal kapcsolatban, a nőgyógyász elmondja, mennyire kell sietni az esemény utáni tablettáért, a gyermeksebész még abban is segít, hogyan vészelhetjük át a legkönnyebben, ha sürgősségire kell mennünk a kicsikkel.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Egyéb

To Top