Connect with us

Sztori

Gyurcsány Ferenc megszólalt a lemondásával kapcsolatban

Donáth Anna és az egész Momentum elnöksége lemond, a Jobbik teljes tisztújítást ír ki, de úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc DK-elnök nem fontolgatja, hogy távozzon a pártja éléről.

„Hitt igazságunkhoz sokszor a reméltnél nehezebb út vezet. Mintha most is ez lenne a helyzet.Köszönjük, hogy velünk voltatok, hogy velünk vagytok.Sokan dolgoztunk egy jobb Magyarországért. Nagyon sokan. Jó érzés, hogy sokan célba is értek. Nagy öröm szülővárosom, Pápa, Szolnok, Nagykanizsa. Nem lett bántódása Szegednek, Szombathelynek. Ezek jó dolgok. Ami meg ezeken kívül történt, azt meg fogjuk beszélni. Közösen.

Azt is, hogy mi a dolgunk. Maradunk akik voltunk, leszünk, kikre szüksége van a hazának szociáldemokraták, hazafiak.Küzdelemben születtünk, ez életünk értelme, még ha célja ennél nagyravágyóbb is: győzelemre vinni a mindannyiunkra vigyázó, európai haza ügyét” – írja a közösségi oldalán.

A vasárnap rendezett EP-választáson a Fidesz 44 százalékot, a Tisza Párt 30 százalékot ért el, a DK-MPSZ-Párbeszéd szövetség pedig 8 százalékot. Ezért mindösszesen 2 képviselőt delegálhat az Európai Parlamentbe.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top