Connect with us

Sztori

Figyelem, újabb helyen tiltották be a szilveszteri tűzijátékozást Magyarországon! Csúnya pénzbüntetést kap, aki itt durrogtat ma este

Figyelem, újabb helyen tiltották be a szilveszteri tűzijátékozást Magyarországon! Csúnya pénzbüntetést kap, aki itt durrogtat ma este

A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok közölte, hogy a petárda és a tűzijáték használata tilos valamennyi telephelyük környezetében. Aki mégis így tesz, annak rendőrségi feljelentéssel és pénzbírsággal kell szembenéznie.

Tata mellett újabb helyen tiltották be a szilveszteri tűzijátékozást Magyarországon. A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok is közölte, hogy a petárda és a tűzijáték használata tilos valamennyi telephelyük környezetében – írja a kemma.hu.

Figyelmeztetnek, hogy a tiltott helyen tűzijátékozás

minden esetben rendőrségi feljelentést von maga után.

A Ménesbirtok és a telephelyek az alábbi helyszínen találhatóak:

 

  • Ménesudvar​​ Bábolna, Mészáros út 1.,
  • Csikótelep:​​ 2943 Bábolna, hrsz. 023/1.,
  • Ölbő-pusztai Ménes: 2945 Tárkány, hrsz. 0546/1.,
  • Ölbő-pusztai Csülökcsárda előtti tóparti terület,
  • Dióspusztai Ménes:​ 2890 Tata, Dióspuszta 1.

A lap emlékeztet, hogy Tatán november 1. és február 28. között nem lehet használni a 2-es és a 3-as besorolás alá eső pirotechnikai eszközöket. Ezzel a korlátozással szeretnék megvédeni az Öreg-tavon telelő vadludakat. Aki a tilalom ellenére tűzijátékozik, szabálysértést követ el és pénzbírsággal sújtható – hasonló a helyzet a ménesbirtoknál is.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top