Connect with us

Celebek

Ez az, amiért Körtvélyessy Zsolt imátkozik! Csak ennyit szeretne

Ebben az egyben reménykedik!

Már két éve annak, hogy Körtvélyessy Zsolt felesége, Egerszegi Judit, színésznő eltávozott az élők soraiból. Mindez olyan gyorsan történt, hogy elköszönni sem bírtak tőle, hiszen 5 hét alatt győzte le a koronavírus. A családja szerint azonban lelke tovább él, méghozzá unokájában, a kis Lesi Liliben.

A családot lesújtotta a gyász, azt sem tudták, hogy mihez kezdjenek hirtelen. Körtvélyessy Kinga kislánya, Lili akkor volt két és fél hónapos, a nagymamájával mindössze két találkozás adatott.

„Azt hiszem, az a legfájdalmasabb az egészben, hogy Juditom mindössze kétszer tarthatta a karjaiban az unokáját” – mondta Körtvélyessy Zsolt, aki így folytatta:

„Pedig nagyon szeretett volna nagymama lenni, sok időt tölteni a kicsi lánnyal. Emlékszem, sokszor beszélgettünk arról, hogy majd milyen közös programjaik lesznek, milyen meséket mond neki, hogy énekelni tanítja…”

Egerszegi Judit halála a színésznő lányát, Körtvélyessy Kingát is nagyon megviselte.

„A lányom legnagyobb támasza az édesanyja volt. Hiába voltam és vagyok neki, egy anya-lánya viszony mindig sokkal intimebb azt hiszem. A tragédia után igyekeztem egyszerre az anyja és az apja lenni Kingának, amit bár értékel a mai napig, nem érzem tökéletesnek. Vannak szerepek, melyeket nem lehet hibátlanul teljesíteni. Körtvélyessy Zsolt és családja számára a mostani lesz a második karácsony Judit nélkül. Az ünnepekre ezért vegyes érzelmekkel készülnek” – mondta.

„Gyertyát gyújtunk, és sokat beszélgetünk majd róla” – mondta szomorúan Zsolt.

„A legfontosabb, hogy a kis unokánk, Lili minél több történetet halljon a nagymamájáról, hogy a lelkében egy élő kép legyen róla. Elmesélem majd neki, hogy Judit fantasztikus ember volt, egy művész, aki szakmailag többet érdemelt volna, mint ami megadatott neki, aki elvitte magával a csillogó tehetségét is. Peches volt, mert többet érdemelt volna a szakmában” – gondolkodott hangosan.

„Egy kemény asszony, erős egyéniséggel, nem hagyta el a száját olyan szó, amiben nem hitt. Ebben egyébként nagyon hasonlít rá a lányunk, Kinga, aki remélem hamarosan túl lesz az élete mostani szakaszán, ami nem egyszerű ugye és végre újra boldog lesz” – utalt a színész arra, hogy Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior szakítottak.

„Abban reménykedem, hogy kultúremberek módjára tudják majd rendezni a dolgaikat. Én mindenesetre itt leszek a gyermekemnek és az unokámnak, rám mindig, mindenben számíthatnak, ahogy én is rájuk” – fogalmazott.

(Forrás: Bors)

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top