Connect with us

Sztori

Durva videó: Összeomlott, sírva menekült a TV2 riportere, miután az interjúalany keményen kiosztotta

Megrázó jelenet játszódott le a TV2 „Tények” kamerái előtt. A csatorna  Győzike kontra Curtis ügyről szeretett volna forgatni egy bulváranyagot, ám végül a riporternő sírva hagyta el a helyszínt.

Mint ismert, a Fidesz-tag, békemenetes Gáspár Győző a legutóbbi Ferencváros-Újpest mérkőzésen a Groupama Aréna VIP-páholyából egy „Lila Majmok” feliratú sállal provokálta az újpesti szurkolókat. Ezután jött Curtis, aki patkánynak nevezte Győzikét, mire Győzike feljelentéssel fenyegette meg Curtist.

Erről a bulvársztoriról akart lehúzni még egy bőrt a TV2, ehhez pedig sikerült felkérniük interjúalanynak Szabó Balázst, az Ultras Újpest tagját, újpesti szurkolót, az újpesti önkormányzat korábban jobbikos, jelenleg független képviselőjét, akit rasszista bűncselekmény miatt első fokon két év börtönre ítélt a bíróság.

A TV2 riportere, Dienes Petra megpróbálta instruálni az interjúalanyt, hogy miről és mit szeretne hallani, Szabó azonban nem igazán akart megfelelni a fideszes TV2 elvárásainak, és arról kezdett beszélni, hogy az egész Győzike-cirkuszt egy politikai megrendelésre gyártott politikai terméknek tartja, és hogy véleménye szerint Győzikét a Fidesz vezetői bízták meg azzal, hogy a Fradi-meccseken rendszeresen pojácáskodjon.

Dienes Petra, a TV2 nevű fideszes szennycsatorna propagandistája

Szabó többször elmondta, hogy Győzike politika feladatot hajt végre, és pontosan ugyanúgy nem önszántából jár Fradi meccsre, ahogy a Békemenetre sem. Szabó szerint Győzikét arra használják fel a megbízói, hogy a magyar stadionokat „elcigányosítsák”.

A riporter ezen a ponton elkezdett látványosan elégedetlenkedni a képviselő válaszával, mire Szabó megkérdezte:

„De miért forgatja a szemét asszonyom?!”

Dienes Petra erre kifejtette, hogy nem azt mondja az interjúalany, amit ő hallani szeretne, majd berekesztette az interjút, és kijelentette: nem járul hozzá, hogy Szabó videót készítsen az esetről.

Szabó Balázs ugyanis az egész interjút rögzítette a telefonjával.

A TV2-s riporter ezután egyre reménytelenebbül próbálja felszólítani az interjúalanyt, hogy törölje a telefonjáról a felvételt, majd a sokadik eredménytelen próbálkozás után felhívja a TV2-s felettesét, „a Gábort”.

„Ezt nem hiszem el, hogy komolyan levideóznak engem”

– méltatlankodik a fideszes riporter, majd könnyek között tör ki, miután rájött, hogy nem tudja kontrollálni a helyzetet.

„Itt videózik, jön utánam és videózik”

– panaszolta felettesének Dienes a telefonba, majd elmenekült a riportalanya elől. A stáb beült a céges kocsiba, és elhajtottak a helyszínről.

Dienes Petra egyébként a saját állításával ellentétben természetesen közszereplő, hiszen az Alkotmánybíróság 2018-as értelmezése szerint közszereplők azok a médiában tevékenykedő személyek, akik a különböző közéleti kérdésekben véleményformáló hatással léphetnek fel. A TV2 „Tények” című hírműsorának riportere nyilvánvalóan ilyen személy.

Ráadásul az Origo tavaly novemberi cikkében feltűnik egy másik közszereplői minőségében: Az „Ismert nővel csókolózott a frissen elvált magyar énekes” című cikkében az áll:

„a Kelemen Kabátban énekese, Horváth Boldizsár túl van egy eleinte titkolt váláson, új klipjében pedig Dienes Petra exmodellel, a Tények Plusz riporterével alkotnak egy párt: nemcsak kézen fogva sétálnak és ölelkeznek, de csókolóznak is a kamera előtt.”

A Szabó Balázs és Dienes Petra csörtéjéről készült teljes felvételt megnézheted itt:


.

Vagy itt:

 

Valodihirek.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top