Connect with us

Celebek

Ami a szörnyű családi dráma mögött van! Kiderült, mit dolgozik Vastag Csaba felesége

Ez van a háttérben.

Bombaként robbant az RTL képernyőjén, amikor kiderült, Vastag Csaba és édesapja között nincs kapcsolat, még az esküvőjén sem volt ott. Mégpedig azért, mert nem tudja elfogadni Csaba szíve választottját, Evelint. Evelin anyukája is ódzkodott eleinte Csabától, de ahogy az énekes fogalmaz, ezt az akadályt hamar megugrották. Csaba szülei azonban nem tudnak napirendre térni a történtek felett.

Nem nekem hittek, hanem a kommenteknek, a mindenféle f…ságoknak, amiket olvastak rólam és Evelinről is 

– fogalmazott Csaba.

Az énekes a képernyőről üzen apukájának meghatóan, hogy még mindig szereti, és egész életében az apukája marad, bárhogyan is lesz. Csak annyit kért tőle, hogy szeresse őket, semmi mást. Csaba az édesanyjával egy ideje már jó kapcsolatot ápol, ám apukája nem enyhül.

Evelin szavaiból az derült ki, hogy a szülők szerint ő Csabából él, pedig ahogy Evelin elmondta, ő is dolgozik, mégpedig szerelme mellett. „Mi nagyon sokat dolgozunk együtt, és senki nem tudja, hogy a háttérben tulajdonképpen mi mindent együtt csinálunk. A háttérminkákba senki nem lát bele. Senki nem tudja, hogy én veszem fel a telefonokat, senki nem tudja, hogy én fixálom le az időpontokat. Azt, hogy Csaba odaérjen valahova időre, azt igazából én teszem össze. Ha emellett hajnali kettőkor azt kéri, hogy csináljak rántott húst, én csinálok” – olvasható a Storyban Evelin keserű vallomása.

Csaba szerint Evelin húzta vissza őt a hétköznapi életbe, racionalizálta a kiadásait, hiszen ő egy tízgyerekes családból jön, ahol meg kellett tanulni spórolni. Mos, főz, takarít, kertet rendez, kíséri Csabát a fellépéseire. Ahogy elmondták, boldogok együtt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top