Connect with us

Celebek

A milliárdos karácsony rejtett titkai – brutális összeget költ az ünnepekre Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Az üzletasszony annyira imádja a karácsonyt, hogy évről évre már novemberben fényűző pompába öltözteti az otthonát.

Sőt, a szíve is megtelik szeretettel, hiszen tavaly kiderült

férjével milliókat adományoztak rászorulóknak.

Bár sokan kíváncsiak arra, hogyan ünnepeknek, az ország leggazdagabb házaspárja féltve óvja a magánéletét – írja a Star magazin, hozzátéve, abban mindenki biztos lehet, hogy drága ajándékokból idén sem lesz hiány, hiszen Mészáros Lőrinc legutóbb is luxusszállodával lepte meg magát ez időtájt.

Nálunk az adventi koszorú készítésével kezdődik az éves hagyomány, folytatva a lakás díszítésével és a bejglisütéssel – mindez Nóri megszületésével még inkább természetessé vált – mesélte korábban a Star magazinnak az édesanya, aki az ünnepek közeledtével egyetlen nap alatt kívül-belül feldíszíti az otthonát égősorokkal, fényfűzérekkel, és mivel nem bírja megállni, minden évben újabbnál újabb dekorációs elemekkel bővíti az ünnepidísz-készletet.

 Az az igazság, hogy nagyon tetemes összegeket költök el az erre szakosodott boltokban. Nyithatnék barkács- és karácsonyi üzletet. Borzasztó. Már nem tudom hova rakni, tényleg nem, e nem tudom kihagyni... – mesélte korábban a Mokkában Várkonyi Andrea, aki férjével kiemelten fontosnak tartja az adakozást.

– Rengeteg olyan levelet kapok, amelyben segítséget kérnek. Mivel a férjemmel rendszeresen szoktunk segíteni, így most is természetes volt, hogy a gyermekek és az egészségügy javára ajánljuk fel azt az összeget, amelyre szükségünk volt – nyilatkozta tavaly a Blikknek az üzletasszony, amikor

tavaly magánszemélyként nagyjából kétmilló forintot adtak

az Életmentő a Beteg Gyermekekért és a Nagycsaládosokért Alapítványnak, amely életmentő műszereket vásárolt a Szent László Kórház és a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára.

Mészáros Lőrinc tavaly a saját cégein keresztül összesen ötvenmillió forint értékben állíttatott össze csomagokat, hogy ezzel is szebbé tegye a többgyerekes családok és az egyedülálló idősek ünnepét – írja a Star.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top