Connect with us

Sztori

Rendkívüli hír: Orbán Viktor jelentős változtatásra készül a kormány és a Fidesz működésében

Lapértesülések szerint Orbán Viktor a kormányzati kommunikáció átalakítását tervezheti Magyar Péter és a Tisza Párt előretörése miatt.

Orbán úgy véli, hogy az EP-választáson nem tudták sikeresen megszólítani a választókat, ezért változtatásra van szükség” – nyilatkozta egy kormányközeli forrás. A június 9-i EP-választást ugyan megnyerte a Fidesz. Azonban a 44,9 százalékos eredmény a párt eddigi leggyengébb szereplése volt az EP-választásokon. A meghirdetett hatalmas mozgósítás ellenére rengeteg fideszes szavazó maradt távol – írta a VSquere hivatkozva a Telex.

A VSquare információi szerint az átalakítás a közmédiát, az Origót, a Magyar Nemzetet és a Megafont érintheti. Két másik kormányközeli forrás arról beszélt a VSquare-nek, hogy a miniszterelnök a szokásos kötcsei találkozón azt mondta, hogy a kormánynak javítania kell azon, hogyan kezeli a médiát.

A kötcsei pikniken Orbán Viktor válaszolt a sajtó kérdéseire, és itt szóba került a Tisza Párt választási szereplése is. „Volt egy választás, kaptak egy elég jelentős bizalmat. Sok sikert kívánok!” – mondta a miniszterelnök.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top