Connect with us

Sztori

Magyar Péter bejelentette:ezt teszi ma!

A Tisza Párt számára győzelemmel felérő EP-választás másnapján Magyar Péter a Facebook-oldalán posztolt.

Míg más pártokban, mint például a Momentumban a lemondások tartják izgalomban a tagokat, addig a Tisza Párt szimpatizánsai azt találgatják, hogyan tovább.

A közel 30 százalékos eredmény után ugyanis sokan joggal gondolják, hogy felcsillant valamiféle lehetőség arra, hogy a Fidesz hatalmát meg lehet gyengíteni.

De a 2026-os választás még messze van, ezért is merült fel sokakban a kérdés, merre tovább. Néhány dolgot az éjszakai beszédében már megfogalmazott Magyar Péter, most pedig hosszú bejegyzésben tette világossá az egészen közeli jövő feladatát.

Holnaptól megkezdjük a TISZA Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését és annak a szakmai programnak, Társadalmi Szerződésnek az összeállítását, amire a magyar emberek felhatalmazását kérjük majd a következő országgyűlési választáson.

me Magyar Péter Facebook-bejegyzésének többi része:„Az első szó a köszöneté. Köszönöm, hogy mellém álltatok, köszönöm, hogy a legnehezebb pillanatokban is támogattatok.

Köszönöm, hogy tegnap óriási felhatalmazást és bizalmat adva egyértelműen kijelöltétek a TISZA Pártot, mint az egyetlen valós, potens ellenzéki erőt, amely kihívója lehet és lesz Orbán Viktor hatalmi gépezetének a következő országgyűlési választáson.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top