Connect with us

Sztori

Horror Baranyában,halottak hamvait találtak az albérlők a szekrény mögött,de ez még semmi-Videó

Halottak hamvait tartotta egy ruhásszekrény mögött a gyerekszobában egy nő Baranyában, Velényben.

Mint a Tények riportjából kiderül, kiadta a házát, és a kisgyerekes szülőknek feltűnt a dohos szag, ezért elhúzták a szekrényt, ami mögött nemcsak több urnát találtak hamvakkal, hanem a halottak fotóit, ruháit, kalapjait is, amelyek mellé a nő mécseseket és angyalszobrokat helyezett a polcokra.

Egy egész temetőt láttunk ott mögötte” – mesélte a Tényeknek a fiatal édesanya. A beköltöző családnak azt mondta a főbérlő, hogy a szekrényéhez ne nyúljanak, mert nagyon drága. A bérlő azonban takarítani szeretett volna, mert nagyon büdös volt, ezért megkérte a férjét, hogy húzza arrébb a bútort. “Kinyitottam, ott tele urnákkal, képekkel, a halottak személyes tárgyaival. Mint a filmekben, ezek a horrorisztikus valamik. Aztán kicsit beparáztam, megmondom őszintén. Lesokkoltam. Látták a lányok is, aztán ott elkezdtek sírni. Aztán el is jöttünk onnan” – nyilatkozta a háromgyermekes apa.

A sokkoló látvány után a család azonnal elköltözött a házból és követelik az előre kifizetett kéthavi kauciót, ám a tulajdonos nem akarja visszaadni a pénzt. Egy ügyvéd szerint a bérlőknek van igazuk: az összeg visszajár.

Tények úgy tudja, a család még mindig nem dolgozta fel a történteket, és rokonoknál laknak.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top