Connect with us

Hírek

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel6 kilométeres!

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel6 kilométeres!

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK


2022. december 20. 08:39

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán, Budapest felé, Érd térségében. A 17-es km-nél két szűk sávon halad a forgalom. Az érdi emelkedő előtt a kocsisor már meghaladta a 6 km-t.  

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. december 20-án 6 óra 15 perc körül két autó ütközött össze az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, Érd térségében, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges információk alapján a balesetben két ember megsérült. A baleset miatt a belső és a leállósávot lezárták. A járműforgalom a középső és a külső sávban halad.

A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a baleset helyszínén torlódás alakult ki.

Nagytestű állattal ütközött egy személyautó a33-as főúton, Poroszló térségében. A 21-es km-nél félpályás lezárás mellett vizsgálják a baleset körülményeit. 

Az M0-s autóút déli szektorán lezárták az Anna-hegyi pihenőt az M1-es autópálya felé vezető oldalon, valamint a 7-es és a 6-os km között a leálló-, és a külső sávot, mert a pihenőhelyen az autóút melletti reklámoszlopot cserélik. Ezalatt a parkolóba nem lehet kihajtani, így az üzemanyagkút és az étterem sem lesz elérhető. A lezárás várhatóan 17 óráig tart majd.

Az M3-as autópályán az emődi szakaszon, a 167-es és a 166-os km között dilatációt javítanak, a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot.
(Forrás: MKIF Zrt.)

8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a 49-es és az 52-es km között, szalagkorlátot telepítenek. Mindkét oldalon a belső sávot lezárták.
A Székesfehérvár felé vezető oldalon, a Balatonalmádi csomópontban, a felhajtó ágat még zárva tartják.

Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: 
Záhony, Ady Endre út 79. 
Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház 
Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház 
Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark 
Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola 
Részletekhttps://www.utinform.hu

Kiemel fotó illusztráció

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top