Connect with us

Sztori

10 milliót nyert tippmixen egy abdai férfi,majd örömében ivott rá egy sört

1560 forintért tippmixelt egy 49 éves abdai férfi, mindezt pedig olyan szerencsésen csinálta, hogy 10,3 millió forintot nyert – írja a Telex.

A nyertes, Sörös Ernő tizenhárom meccset tett meg, egy ugyan elúszott, de a tizenkettő még így is elég volt a busás nyereményhez. Ha minden fogadása bejött volna, 48 millióval gazdagodott volna.

„ÉRZEM, HOGY MÉG EGYSZER ROBBANTANI FOGOK”

– nyilatkozta a lapnak Ernő, aki öt éve minden nap játszik, és mindig sokmilliós nyereményeket céloz. Volt már olyan, hogy hajszál híja volt a 119 milliónak, tavaly pedig kétszer nyert 27 ezer forintot.

„Ittam rá egy sört” – monda a zöldterület-rendezéssel, fakivágással, fűnyírással foglalkozó férfi arra kérdésre, hogy miként ünnepelte meg a nyeremény. A pénzt egyébként nem veri el, állítása szerint üzlettársával beforgatják a cégükbe, gépeket vesznek, hogy könnyebb legyen a munka.

Hogy az öt éve minden nap játszó Ernő végülis mennyi pénzt vert el, mire mostanra bejött egy nagy nyeremény, az a cikkből nem derül ki – ezzel nem szoktak dicsekedni a szerencsejáték-függők –, úgyhogy emiatt ne rohanjon senki a lottózóba, a szerencsejáték rendkívül rizikós, és függőséget okozhat.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top