Connect with us

Sztori

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 4 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2024. január 11. 07:15

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény térségében a Berettyóújfalu felé tartó oldalon egy kisteherautó és egy kamion ütközött össze. A 28-as km-nél az érintett oldalt lezárták, a forgalmat a 24-es jelű Balmazújváros/Hajdúböszörmény csomópontban leterelik a 35-ös főútra. Visszatérni Debrecennél lehet. A kerülőúton az erős forgalom miatt torlódásra kell számítani!

Az ellenkező oldalon, a 27-es km-nél egy másik baleset is történt, az M3-as autópálya irányába így csak egy sáv járható. Debrecen környezetében sűrű köd nehezíti a közlekedést, ezért fokozott figyelemmel közlekedjenek és tartsanak nagyobb követési távolságot!

65-ös főúton, Hőgyész térségében, két személygépkocsi ütközött össze. A 28-as km-nél a forgalom félpályán halad.A 304-es főúton, Miskolc déli határában az M30-as autópálya csomópontja előtt a 3-as km-nél kigyulladt egy személyautó. A műszaki mentés idejére a fél útpályát lezárták.A 6-os főúton, Adony térségében, korábban kigyulladt egy személygépjármű. Az 53-as km-nél továbbra is csak félpályán halad a forgalom.

Erősödik a forgalom a kora reggeli órákban, Budapest felé:

-az M3-as autópálya bevezető szakaszán;

-a 10-es főúton Solymártól;

-a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között;

-és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Nógrád vármegyében – az Ipoly áradása miatt Őrhalomnál, a határhídhoz vezető út nem járható, – illetve továbbra is zárva tartják a Drégelypalánk és az országhatár közötti összekötőutat.Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében – a Sajó áradása miatt lezárták a Kesznyéten és Sajóörös közötti összekötőutat.

fotók:illusztráció

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top