Connect with us

Sztori

🖤 Megrendítő halálhírt kaptunk 🕊️ 😢

Adan Canto 42 éves hunyt el. A család közlése szerint a halál oka rák volt.

A szórakoztatóipar mély gyászba borult a híres színész, Adan Canto halálhírének bejelentésével. Canto, aki Mexikóban született és Texasban nőtt fel, számos emlékezetes szereppel gazdagította a film- és televízióvilágot.

Legismertebb alakítását Arman Morales karakterében nyújtotta, aki egy gengsztert formált meg a „A takarítónő” című alkotásban. Ebben a szerepben egy anyát von be a bűnszervezetébe, a film pedig mély nyomot a színész karrierjében.

Íme Adan Canto karrierje és legnagyobb sikerei

Canto karrierje mexikói tévéműsorokban és filmekben kezdődött, majd Amerikában történt áttörése a „Gyilkos hajsza” című film volt 2013-ban, amelyben Kevin Bacon volt a főszereplő.

A színész további jelentős szerepeket kapott, többek között az X-Men franchise „Az eljövendő múlt napjai” című részében Sunspotként, valamint a Kiefer Sutherland által fémjelzett „Kijelölt túlélő” című sorozatban, ahol Aaron Shore alelnököt alakította.

Canto nemcsak a színészetben jeleskedett, hanem rendezőként is kipróbálta magát, két rövidfilmet is létrehozott.

Az ő halála nemcsak a szakmai közösség számára jelent veszteséget, hanem személyes tragédia is, hiszen feleségét és két gyermekét hagyta hátra

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top