Connect with us

Sztori

𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝐞𝐥𝐞𝐣é𝐧 𝐄𝐙 𝐚 𝟔 𝐜𝐬𝐢𝐥𝐥𝐚𝐠𝐣𝐞𝐠𝐲 𝐛𝐢𝐳𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧 𝐦𝐢𝐥𝐥𝐢𝐨𝐦𝐨𝐬𝐬á 𝐯á𝐥𝐢𝐤, Ő𝐊 𝐚𝐳𝐨𝐤:

Megérkezett a nagy 2023-as decemberi horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz

Hatalmas változást hoz a December! Nagy decemberi horoszkóp:Kos – Bika – Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz- figyelem!

December Horoszkóp 2023

Az év utolsó hónapjában életünk 180 fokos fordulatot vesz. Csábítanak a kínálkozó lehetőségek és nagyreményű holnapok. Azon tűnődünk, vajon mit hoz a holnap, várhatunk-e szebb jövőt. Ne feledjük, még előttünk áll az egész december. Vannak még tennivalóink, amik még megoldásra várnak. Jó az álmodozás, de éljünk a valóságban.

Decemberben, a Mars befolyása miatt, még akkor is, ha normál esetben nem rendelkezünk vezetői képességekkel, fel fognak erősödni. Ha kihívást jelent az emberek egy csoportjának vezetése, akkor nem fogunk félni és merészen állunk neki.Most rejtélyes embereket is vonzunk az életünkbe – csak az utolsó pillanatban tudjuk meg, mit gondoljunk róluk. Lehet, hogy ez azért lesz, mert mi is titokzatosak vagyunk. Mindenesetre békésen élvezhetjük a karácsonyt családunk körében.

A horoszkóp 2023 decemberére türelmet javasol számunkra. Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Kos december Horoszkóp 2023

Belső erő, spontán energia, önbizalom

KOS-Mielőtt befogadná december karácsonyi hangulatát, a karácsony már el is fog múlni. A Kos úgy fogja érezni magát, mintha a világűrben lebegne, ezért készen kell állnia a túlzott álmodozásra. Nincs semmi rossz ebben, mert a jövő fejtegetésének képessége nagyon hasznos lehet. December és annak energiája megerősíti, hogy Ön a saját valóságának ura. Az „amint belül, úgy kívül” szabály mélyebb jelentést fog kapni, és meg fogja érteni, hogy a teremtés valódi dolog.

A csillagok állása szerint a Kos jegyben születettek az év végén egy kifejezetten békés időszakra számíthatnak. A biztonságos otthoni környezetben fantasztikusan jól fogja érezni magát. A December a szerelem szempontjából is egy ideális időszak lesz, aminek köszönhetően az egyedülállókat akár még a lelki társukkal is összehozhatja a sors. Ebben a periódusban optimizmust és pozitív energiákat fog sugározni magából, amivel még inkább magára vonja majd a környezetében lévő többi ember figyelmét.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika december Horoszkóp 2023

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Az év utolsó szakaszában vigyázzon a tiltott gyümölcs iránti vággyal. A december egy hónap, amikor a családoknak egyesülniük kell, és az Ön esetében úgy tűnik, hogy magányos marad. Rossz és tabu gondolatok fognak forogni a fejében. Vigyázz a hűtlenségre; keserűen megbánhatja. Szerencsére a Bika képes gyorsan összeszedni önmagát, és megfontolni az előnyöket és a hátrányokat. Hűtlenség esetén a legtöbb esetben a hátrányok ellensúlyozzák az előnyeket.

 

A december a munka terén a Bika számára egy pozitív periódus lesz, viszont a magánélet terén kisebb nehézségei adódhatnak. Egy rendkívül fontos döntés előtt fog állni, de bárhogy is válasszon, a családja támogatására egészen biztosan számíthat majd. Az ünnepeket békés, nyugodt, és biztonságot nyújtó környezetben fogja eltölteni.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Ikrek december Horoszkóp 2023

Kommunikatív és udvarias személy, emellett kreatív és jó humorérzékkel rendelkezik

Ebben az időszakban tökéletesen rá fog hangolódni a karácsonyi energiára – szinte mint gyermekkorában. Élvezze ezt a békés időt, hogy a következő évbe tele energiával és motivációval lépjen be. Minden Ikreknek nagyon nehéz éve volt, tehát ne féljen kicsit lazítani. A minőségi idő a családjával felbecsülhetetlen, és december ezt megerősíti Önben.

Az év utolsó hónapját legszívesebben a barátai körében tölti majd el, mivel a társaságukban könnyedén megfeledkezhet az élet mindennapos problémáiról. Azonban fontos, hogy megtartsa a kellő egyensúlyt, és odafigyeljen a prioritásokra. Az Ikrek csillagjegy szülötteinek még az ünnepek közeledtével is meg kell őrizniük az objektivitásukat. Fontos, hogy decemberben az egészségére is kell figyelmet fordítson. Ha hideg van kint, akkor öltözködjön melegen, máskülönben könnyen megfázhat, vagy akár valamilyen súlyosabb betegséget is összeszedhet.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák december Horoszkóp 2023

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is

December valamilyen enyhülést fog hozni a kötelezettségek terén. Ennek ellenére nagyon valószínű, hogy beleragad egy adott gondolatba, és nem fogja tudni elengedni. Lehet, hogy történt valami, amin nem tud túllépni. Ebben az esetben próbáljon ki relaxációs technikákat, vagy például akupunktúrát és masszázsokat. Ez segít felszabadítani a beragadt energiát a testéből. Minden Ráknak nehéz éve volt, ugyanakkor nagyon átalakító hatású. Minden rosszban van valami jó.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top