Connect with us

Celebek

Mit művelt? Folyamatosan hazudik a férjének Várkonyi Andrea?

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea gyakorlatilag végig egymás közelében töltötték a 2023-as nyarat. Aki ebben az országban él, az emlékezhet rá, hogy hónapokig azzal volt tele a magyar sajtó, hogy merre jachtozik éppen a házaspár.

Most Müller Rózsa jósnő közölt aggasztó híreket.

A dúsgazdag milliárdos vállalkozó és a korábban a TV2 arcának is tekinthető kedvese jártak Monacóban és még ki tudja hány helyen. Most azonban van arra esély, hogy a november beköszöntével és a tél közeledtével az ő kapcsolatuk is ridegebbre fordul és akár még hófelhők is gyülekezhetnek a fejük felett.

Ugyancsak érdemes feleleveníteni azt a pletykát, ami szerint bajba kerülhetett a házasságuk. Sőt, a Nyugati Fény összefoglalója szerint sokan már azt is rebesgették, hogy Várkonyi el is költözött Mészárostól.

Meg vannak számlálva Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea napjai

A Story magazin úgy döntött, a végére jár annak, mi lesz majd a házaspárral, már esetleg 2024-ben. Felkeresték hát Müller Rózsát, aki a sztárok jósnőjének is tekinthető. Ha van olyan, amit tudni szeretnének róluk, akkor csak őt kell felhívni és megnyílnak az infócsapok. Így történt ez most is, ömlöttek az információk.

Például az is, hogy

„Várkonyi Andi és Mészáros Lőrinc kapcsolatának nagy valószínűséggel vége lesz.

Reméljük, senkit nem ért sokként az információ, de nem akartuk húzni a legfontosabbat. Rózsa szerint Mészáros Lőrinc gyerekei valamiért nem szeretik Várkonyi Andrea személyiségét. Müller egyébként nem kertelt és mindent kiteregetett róluk, amit tudni lehet, illetve hát amit ő tudni vél.

Szerinte a tévés miatt ment tönkre a kapcsolatuk, mert még akár egy, a milliárdos üzletembernél fiatalabb férfit is el tudna képzelni párjaként. Elég borúlátó a jósnő. Azt mondta a magazinnak, hogy a napjaik meg vannak számlálva, ráadásul az asszony szerinte soha nem is volt szerelmes Magyarország egyik leggazdagabb emberébe.

Leginkább azért mondott igent a lánykérésre, mert ezt tartotta a legjobb opciónak maga és a gyermeke számára – írja a Story.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top