Connect with us

Egyéb

‼️Rendkívüli műsorváltozás‼️ Öt hetes küzdelmet követően egy nem mindennapi, dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP 🫢🌾😍

Öt hetes küzdelmet követően egy nem mindennapi, dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP.

Öt hetes küzdelmet követően egy nem mindennapi, dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP. A december 23-i adásban kialakul az idei évad TOP3-as mezőnye, ők lehetőséget kapnak arra, hogy a két ünnep között megvívjanak a döntőbe jutásért, majd a legjobbnak járó elismerésért. Karácsonyt követően, december 27-én jön az elődöntő, majd a TV2 népszerű reality-jének két legjobbja december 28-án mérkőzik meg egymással egy mindent eldöntő, izgalmas fináléban. A győztes nem csupán az aranyéremmel, de a gazdaság aktuális értéke által meghatározott főnyereménnyel is gazdagodhat.

Megannyi termelési feladatot, erőt és ügyességet próbáló kihívást, konfliktusos és vidám pillanatot követően hamarosan véget ér a Farm VIP idei szériája. 16 híresség hagyta hátra a hétköznapok kényelmét, hogy a nomád, falusi környezetben tegye próbára magát. A pirosakból és sárgákból egyesült csapatból jelenleg a TOP8 küzdhet meg a bent maradásért és a dobogó legfelsőbb fokáért. Völgyi Zsuzsi, Szarvas Andi, Szorcsik Viktória, Görgényi Fruzsi, Smaltig Dalma, Dudás Miki, Ifj. Schobert Norbert és Szabó András Csuti száll ringbe az akár 15 millió forintos fődíjért.

December 23-án egy utolsó Farmgyűlés keretein belül kiderül, ki az a három, legerősebb játékos, aki a december 27-i elődöntőben bizonyíthatja rátermettségét, a családtagok megható látogatását követően. Míg a végső összecsapást december 28-án este vívja majd a két finalista, egy egész napos kihívássorozatból álló küzdelemben.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Egyéb

To Top