Connect with us

Celebek

Vadonatúj luxushotelben kapták le Berki Mazsit: a legolcsóbb szoba is 170 ezer forint egy éjszakára-Fotók

A néhai médiasztár, Berki Krisztián özvegyének élete fenekestül felfordult férje elvesztése óta. Már korábban is a média és a kommentelők kereszttüzében állt, ám a tavaly májusi tragédia óta minden lépését figyelik, faggatják és ítélkeznek felette. Nem csoda, hogy bárhova is megy, mindenhol rátalálnak.

Berki Mazsit sokan támadták azért, mert szerintük nem gyászolta eléggé elhunyt férjét, majd azt vetették a szemére, hogy nyaralni ment, később pedig az volt a kommentelők „baja”, hogy ismerkedik, sőt rátalált a szerelem. Krisztián özvegye régen a nyilvánosság előtt élte az életét, ám most megfogadta, nem fogja beengedni a kamerákat a privát szférájába.

A lesifotósokat azonban ő sem tudja kijátszani, így hiába óvja magánéletét, semmi sem maradhat titokban. Tavaly év végén egymás után jelentek meg a pletykák, miszerint szakítottak új szerelmével, majd ezt egy közeli ismerős cáfolta, aki azt viszont megerősítette, hogy hullámzó a kapcsolatuk. Most pedig egy távoli országban, egy luxushotelben kapták lencsevégre az özvegyet és új párját.

A Borshoz eljuttatott fotókon látható, amint Mazsi és kisbabája, valamint szerelme és annak gyermeke közösen élvezik a nemrég megnyílt zanzibári szálloda kényelmét. A lap kiderítette azt is, hogy az ominózus hotelben a legolcsóbb szoba is 170 ezer forintba kerül egy éjszakára, a határ pedig a csillagos ég: egy apartman ára meghaladja a 400 ezer forintot egy estére.

A lesifotókat ide kattintva tudod megnézni.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top